Сигурен съм че от 1878 г. до днес не сме имали толкова жалък министър-председател

https://svobodnoslovo.eu/komentar/siguren-sam-che-ot-1878-g-do-dnes-ne-sme-imali-tolkova-zhalak-ministar-predsedatel/130173 SvobodnoSlovo.eu
Сигурен съм  че от 1878 г. до днес не сме имали толкова жалък министър-председател

Казват, че политическата криза, в която ни вкараха тъпанарите от ПП-ДБ била най-голямата от 1878 г. до наши дни. Не знам дали това е така. Но съм сигурен, че от 1878 г. до днес не сме имали толкова жалък министър-председател. Имали сме  всякакви премиери - прости, неуки, простаци и смешници, но всеки един от тях е имал някакво достойнство и е спазвал някакво протоколно приличие и елементарни изисквания на началното възпитание при общуването с хората. Академикът счупи и надскочи всички рекорди.

Не говоря само за това, че си позволи да наруши правилата и да използва правото си на обръщение към нацията, а направи обръщение към "партията" си и сглобката. Направи го в ефира на БНТ от кабинета си в сградата на правителството, а не партийната си централа, кааквито са правилата на тази жалка игра. Зад гърба му по време на мрънкането и хленченето бяха националния герб, знамето на Република България и знамето на Европейския съюз. Академикът, премиер в оставка, превърна в карикатурен декор тези атрибути на държавността, защото ги сведе до степента на собствената си карикатурна същност.

Академикът направи опит да прикрие жалкото си унизително поведение с още по-жалката имитация на агресивна мъжественост, несъпоставима с колежанската му фигура. Прочее, ролята, която ротационният смешник сам си избра, ще остане в хрониките и дано да е единствена! Не ни трябват сламени и пластмасови човечета нито във властта, нито в политиката, както не ни трябват и бабаити с бандитско минало.

Любомир Кольовски

9 Коментара

песимист

преди 1 месец

Той е просто един жалък мишок!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Аз ще гласувам за Възраждане, просто ей така, за разнообразие и на инат, защото ми омръзнаха всякакви пребоядисани евро-атлантици да провалят държавата. Може нищо да не е, ама ще образувам нерви и ще правя скомина на тия от Козяк.

Коментирай

Доктор

преди 1 месец

Този боклук е не само жалък, но и адски отвратителен.

Коментирай

Малко уточнение

преди 1 месец

От 681г насам не е имало толкова жалък, проЗД, слабоумен, страхлив, робски народ, който да е населявал тази географска територия!

Коментирай

Стефан

преди 1 месец

Шапчице, Възраждане не са никакво "разнообразие". Обикновени продажници клекнали в момента пред пребоядисаните евроатлантици. Само се правят на опозиция. Повтарям, козяк контролира възраждане

Коментирай

Иванов2

преди 1 месец

След задълбочен анализ, базиран на дедуктивни методи, стигам до заключението че: След като козяк контролира възраждане, а Ч.Ш. контролира козяк, твърдението, че Ч.Ш. контролира К.К, е вярно. еУементарно! Пита се: Ху из Галя от Полски Тръмбеш..?

Коментирай

BLIMAN

преди 1 месец

Този човек е едно недоразумение на природата....правен е от чикия!

Коментирай

само

преди 1 месец

си представете как се е гърчел в басейна с останалите министри-председатели, някои от които са си живи косатки, и ще ви побият тръпки при мисълта какви ги е обещавал

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.