СКОРО ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ НИ СА ОТ ТУРЦИЯ, УКРАЙНА, САЩ И КАНАДА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/skoro-deputatite-shte-ni-sa-ot-turciya-ukrayna-sasht-i-kanada/114081 SvobodnoSlovo.eu
СКОРО ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ НИ СА ОТ ТУРЦИЯ, УКРАЙНА, САЩ И КАНАДА

СКОРО ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ НИ СА ОТ ТУРЦИЯ, УКРАЙНА, САЩ И КАНАДА

Не знам защо никой не обръща внимание върху обстоятелството, че в проектът за промени в Конституцията долните евроатлантически отрепки предлагат да отпадне изискването за народен представител да бъде избран само човек, който няма друго гражданство, освен българското. Тоест, спокойно може някой от укрите, който е взел и българско гражданство, да ни стане депутат. Или някой от турците, които имат двойно гражданство. Или дори от Козяк директно да си предлагат кандидатури на техни граждани.

Човек ДВЕ РОДИНИ НЯМА! Верен си само на една Родина. Видяхме вече какво направиха Кирил Петков, Даниел Лорер, Карадайъ, Соломон Паси и други, с нашата Родина. Искате нещата да станат по-зле?

Няма такова долно и гнусно национално предателство като предложените промени! И това е много по-опасно от предложението за националния празник. Защото ние празникът ще си го върнем, като ги изхвърлим тия, но катастрофата, която ще настъпи, ако това безродно и гнусно предложение се приеме, няма да можем да поправим. Защото, ако не са българи и България не им е единствена Родина, ще ни хвърлят в месомелачката. 

Никой от чуждите не го е грижа за нас. Чужд свой не става!!!! А тук е България! ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!!

Народе, ще продължаваш ли да блееш по диваните, когато ни унищожават?

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Д-р Мазникуров

11 months before

А скрий се ма русоробска парцалано! Е, не, ще имаме само депутати - изрожденци и кремълски гъZобръсци, като теб! Русофил = българомразец, нехранимайко, античовек!

Коментирай

Умен

11 months before

Абсолютно права е! А от падението на днешните и от червеи американолизци ми се гади! Такава гнус, такава отврат! Антихристът е в пълен ход. И, както е писано в "Апокалипсис", мерзост и подлост ще бъдат на трон. Мнозина ще се поддадат. Малцина ще останат, но само те ще бъдат спасени! Всичко, идващо от запад, е зло. Но мракът го има, за да осъзнаеш колко красива е Светлината. Всяко зло срещу България, всяка нападка срещу свещения ни език, култура и народ, ще бъдат възмездени. ... И ще се счупи ръката с отрова, за да пребъде Православната ни вяра, Духът и българското име! Никой не е по-силен от Бог. Боже, опази България!

Коментирай

Умен

11 months before

Дрънкаш евтини пропагандни глупости от 50-те, соросоиден охльо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.