След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sled-komisiyata-po-diskriminaciya-i-sem-se-e-zael-da-ni-tricha-zaradi-pesnichkata-za-lena/53499 SvobodnoSlovo.eu
След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена.

Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви” е пуснала въпросната песничка и е нарушила, цитирам - “добрите нрави”.

Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира.

Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам.

Та, СЕМ ще иска да наложи глоба на “Седем-осми Ти Ви” заради нарушаване на добрите нрави, в размер от 3 до 20 хиляди лева.

Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”.

И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни.

Слави Т. Трифонов

4 Коментара

Синята барета

преди 1 година

Какво е определението на " добрите нрави " ?

Коментирай

Джак

преди 1 година

Ами "добрите нрави" е да не попадаш в обективите на камери. Щом вече са те фиксирали камерите, започни да говориш за "грешен ъгъл" и други простотии. Наистина семкаджийките трябва да бъдат тричани публично.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Славиту, да ти пикая на проблемите, дето ги имаш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.