СРЪБСКА МЕДИЯ ТВЪРДИ, ЧЕ ДОНАЛД ТРЪМП БИЛ ШОП 🤣🤣🤣

https://svobodnoslovo.eu/komentar/srabska-mediya-tvardi-che-donald-tramp-bil-shop/130590 SvobodnoSlovo.eu
СРЪБСКА МЕДИЯ ТВЪРДИ, ЧЕ ДОНАЛД ТРЪМП БИЛ ШОП 🤣🤣🤣

Айдааа, братята срби твърдят, че Доналд Тръмп бил наполовина българин, наполовина сърбин. Коренът му бил от трънските села. Сърбите цитират Тодор Дичев, бившия посланик на България в Япония. Тръмп бил от шопски произход, т.е. наполовина сърбин, наполовина българин, а предците му са от Стара планина.

Дичев стигнал до това шокиращо откритие след задълбочено проучване на произхода на Тръмп. Твърди се, че корените на експрезидента на САЩ са от околностите на Трън, точно на сръбско-българската граница. 

Както съобщи порталът "Разкрития", позовавайки се на писанията на сп. "Викенд", българският дипломат не се съмнява, че Тръмп е от тези райони. Той се надява Тръмп да посети България и Трън, откъдето са корените му, като част от първата си обиколка в Европа. Изненадан съм, че той все още не говори за това, каза Дичев. Той обаче не разкри други подробности как е възможно родата на ексшефа на Белия дом да идва от сръбско-българската граница.

Шопските племена обикновено обитават граничните райони на Сърбия и България, особено Стара планина, твърди Йован Игич, бивш полицейски инспектор и пенсиониран служител на BIA, който се занимава с тази тема от десетилетия. Той обяснява, че шопите са племе с богата история.

- Едно от най-добрите доказателства за шопската история е езикът, защото шопски се говори и от сръбската, и от българската страна на Стара планина. От гледна точка на лаик той е смесица от сръбски и български език, но всъщност това е отделен език – казва Игич.

Моя бележка - сега разбирам защо толкова шопи, особено в София, се изживяват като американци 🤣🤣🤣

Иван Спиридонов

4 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Колко Илона мъск посети Белоградчик, та дори не се разбра има ли поне представа къде се намира България, толкова и Доналд Тръмп има шопски сръбски корени .Защо за бога се публикуват изсмукани от пръстите измислици!?

Коментирай

Бай Иван

преди 1 месец

Тъй, като сайта упорито ни навира тази досадна реклама на Техномаркет и разни други, за да я избегнете най лесно може да направите следното: 1. Идете с мишката върху рекламата и натиснете десен бутон, а след това изберете последния ред Инспектиране. Така ще можете да четете коментарите без закриване от досадната реклама. За да я изтриете напълно, идете на защригованото място, където е записана рекламата и отново натиснете десен бутон, а след това на пети ред изберете Изтриване на елемента и накрая затворете прозореца на инспектиране!

Коментирай

Млечин

преди 1 месец

Тоя юнак продължавате да го лансирате с неговите глупости....Остава да се включи и Еленка,за да ни обясни сръбския заговор за завладяване на Севернозападна България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.