Светът в който живеем, дори в неговата минималност ни залива с маловажни работи с цел важните да останат извън будното съзнание на здравия дух

https://svobodnoslovo.eu/komentar/svetat-v-koyto-zhiveem-dori-v-negovata-minimalnost-ni-zaliva-s-malovazhni-raboti-s-cel-vazhnite-da-ostanat-izvan-budnoto-saznanie-na-zdraviya-duh/109679 SvobodnoSlovo.eu
Светът в който живеем, дори в неговата минималност ни залива с маловажни работи с цел важните да останат извън будното съзнание на здравия дух

Екологичният човек първо се научава да разграничава важното от маловажното. Никак не е лесно!!! Светът в който живеем, дори в неговата минималност ни залива с маловажни работи с цел важните да останат извън будното съзнание на здравия дух. Затова бъдете будни, а не приспани. От крадливи управници няма да се отървете бързо, но от вашите решения в подобна среда зависи всичко - живот или смърт. Ето ви последното важно нещо, което изпуснахте:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

От разходите на Здравната каса, която лично вие тъпчете с пари всяка година бяха изрязани 10-15% от общите изследвания необходими за вашето правилно лечение. И цели 85% от специализираните здравни изследвания от които зависи животът ви!!! Дали разбирате какво се случва? Ще ви подскажа една част. От утре вие ще плащате от джоба си и за тия неща, които сте преплатили няколко пъти от данъците си. Според българската Конституция здравеопазването е безплатно, но на практика освен липсата му, се наблюдават дълбоки и престъпни процеси в тая система. И няма никакво значение дали управляват служебниците на Радев или редовно правителство. Те заедно и поотделно се държат като васали на мафиотската държава.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Онази отвлечената България за която тъгуваме! И която е пречупила не веднъж в историческото време гръбнаците на търговците на тютюн и кръв човешка. И пак ще го направи.

Николай Марков

2 Коментара

moitoi

преди 7 месеца

Ако сте забелязали откакто станахме Екологични дърветата в градовете ни намаляха а останалите Осакатяха...както и хората!!! Някои се питат защо нямало Врабци!!!И хора няма господа ИКОлози...!!!

Коментирай

Чичо

преди 7 месеца

Проблемът със здравната каса не е от вчера! По телевизора пак се показва оня тиквеник с постната пица и ръси мозък. В съдружие с една тиква откраднаха 1.5 мириарда от нея и тия пари никой не ги търси!? А пари за животоспасяващи операции на деца и възрастни няма! За линейки, лекарства, специални легла - също, но за ненужни ваксини има! Наивниците събират капачки като луди, заради кефа на пладнешки разбойници! И ми обяснява телевизорът, как същите знаели как се управлявя държава, как били най-подготвените!?Друг пък се загрижил за здравето ни и ни предлага вкиснал сок от моркови, и това е единственият му принос към държавата. Наредили се две дузини лъжци, крадци, подлеци и далавераджии да ни убеждават, как щели да ни "оправят"! Говеда недоклатени!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.