ТЪЖНА КАРТИНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! Мисля, че ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tazhna-kartina-sled-izborite-mislya-che-pravitelstvo-nyama-da-ima/6869 SvobodnoSlovo.eu
ТЪЖНА КАРТИНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!  Мисля, че ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

ТЪЖНА КАРТИНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

Мисля, че ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

Писах няколко статии, че Слави Трифонов за трети път ще прецака съставяне на правителство!

Много чалгари ме критикуваха яростно.

Нека благодарим на 15% от ИТН, КОИТО СЕ ОСЪЗНАХА!

Но, онези 10%, които потретиха грешката си хвърлят България още 4-5 месеца в тежко положение!

Искам да Ви кажа, че на следващите избори "ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА" ще вземе 35-40%, Учиндолският чалгар ще изпадне завинаги от политиката, а БСП като си смени лидера задължително ЩЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ПП на КИРИЛ и АСЕН! Тогава България наистина ще тръгне по Европейски път!

По време на местните избори 2019г. написах пост във Фейсбук, че България може да стане действително Европейска страна, единствено в коалиция между бившето ляво и дясно!

Без ГЕРБ и ДПС!

Това са популистки партии, които превърнаха политиката в бизнес, а някои, бавно, постепенно и задкулисно ерозират държавната ни независимост!

Раздялата на парламентарната ни демокрация и политическата система с тези две политически организирани престъпни групи е най-голямата задача за Европейското ни бъдеще!

Първо трябва да изпием горчивото хапче на чалгарите!

Гледайте какво става само след няколко седмици!

Между другото, исках да наложа мнение, че ИТН и ДПС са една политическа сила, но не успях! Разбирате ли? С близо една четвърт депутати от Парламента! Съберете ги и ще видите!

Като прибавите гласовете на ГЕРБ и ВЪЗРАЖДАНЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

Ако бъдещето ме опровергае, ще бъда доволен!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Petar Kartev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.