Тръмп сам си е виновен. Като не ги арестува онези тогава и да ги съди, сега те го арестуват, нямат време

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tramp-sam-si-e-vinoven-kato-ne-gi-arestuva-onezi-togava-i-da-gi-sadi-sega-te-go-arestuvat-nyamat-vreme/114338 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп сам си е виновен. Като не ги арестува онези тогава и да ги съди, сега те го арестуват, нямат време

Тръмп сам си е виновен. Като не ги арестува онези тогава и да ги съди, сега те го арестуват, нямат време. Хубавото е, че и да го арестуват и да не го арестуват, той ще спечели догодина и нищо не може да го спре.

Друго хубаво е, че онази градивна част от републиканците, на които разчитаме да усмирят глобалистите и да затворят ФЕД, се убеди, че с Русия шега не бива и в този мандат Тръмп ще води малко по-различна външна политика. Путин бавно вари и американския политическо мозък.

Положението в Африка става интересно. Западната пионка, сваленият нигерски президент, поиска САЩ да го върнат на власт и да се "възстанови демокрацията" в Нигер. 😂😁😄 Вероятно точно това е една от причините за спешното заседание в Турция. Ама пак да припомним. Нигер вече ПОДПИСА военно съглашение с Мали и Буркина Фасо.

Качих карта на страните в Африка, които имат военни договори с Русия. И добавям новината, че Вагнер вече е в Нигер, по непотвърдена от мен информация и Пригожин е бил там. Та чакам и тук американците и французите да действат.

Анастасия Гешева

5 Коментара

Глас от народо

преди 8 месеца

Да си ни жива и здрава Анастасия,щото ако ги няма такива като теб, правилно да ни разясняват политическите събития и личности,ще изпадаме в заблуда и ще верваме на съмнителни люде кат Байдана,например. Като дойдат здравите български сили на власт.Начело с доктор Костя да се цаниш за шеф на БТА.

Коментирай

Да, бе

преди 8 месеца

Изключително интересно става в Африка. Нигер е главния доставчик на злато и У раН за франсетата. Както и Мали. И останалите бивши колонии на франсетата.Имат подкрепата на Алжир и някои други съседи.

Коментирай

Хайка

преди 8 месеца

Къде е картата?

Коментирай

Един от многото

преди 8 месеца

Акоко Вагнер е вече там, влезе ли някой "помагач" ще има "планини от вражески трупове"-справка Бахмут. Едва ли ще посмеят.

Коментирай

Дънди дъ Крок

преди 8 месеца

Тръмп е бял , хетеро , християнин , не води воЙни, иска да спре мигрантите... Много грехове има .. А Мелания е най най най стилната първа дама изобщо в историята. И сега - хоп 500 г затВор от знаете ли коя съдийка? Тя е преселенка от Хаити и се знае като най хмммм г..ата изобщо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.