УДРИ, ГЕШЕВ! ПУКНИ МАФИОТСКИЯ ЦИРЕЙ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/udri-geshev-pukni-mafiotskiya-cirey/110407 SvobodnoSlovo.eu
УДРИ, ГЕШЕВ!  ПУКНИ МАФИОТСКИЯ ЦИРЕЙ!

 

Нищи животрептущата политическа ситуация известната никаквица и дългогодишна Бокова гъзолизка проф. Антоанета Христова, нищи и простенва:

„- Според вас, професор Христова,  правилно ли беше това, че номинираната за премиер от ГЕРБ-СДС Мария Габриел каза, че първият ход на нейното правителство ще бъде нейният министър на правосъдието да поиска отстраняването на главния прокурор Иван Гешев поради уронване престижа на съдебната власт?
- Това е най-голямата грешка в тази ситуация, допусната от ГЕРБ.”

(Интернет)

Ами да – не трябваше да нападате Гешев, щото може да се разприказва и да удари лошо вашия вожд – Банкянската мутра, довчерашния му мафиотски съдружник!

И да изкара на показ цялата свинщина и мръсотия на овъртолената във взаимни зависимости като свински черва гнусна гербаджийска клиентела – прояла тъканта на обществения организъм и покварила обществените нрави и отношения у нас от години!

Далеч по-нормално е всички в кюпа да си траят, да пазят статуквото и омертата на мафията, като пазят „стабилността на държавата”, „интересите на гражданите”, „обществения консенсус” и каквото се сетите още, нали!

И да продължавате  да кльопате, да грухтите самодоволно, да кюхтите и дебелеете във вонящата гербаджийска кочина!

“И че това ще удари политически лидера, политическата партия и ще взриви надеждата на толкова много хора. Защото ГЕРБ-СДС бяха и все още са надежда.”

(проф. Ант. Христова)

За сметка на това пък взривяването на мафиотския модел ГЕРБ, госпожо, е надеждата на още повече хора - на цялото гражданско общество!

Николай Ризов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.