Управленците на света игнорират духовния подем на света! Ужасени са

https://svobodnoslovo.eu/komentar/upravlencite-na-sveta-ignorirat-duhovniya-podem-na-sveta-uzhaseni-sa/144973 SvobodnoSlovo.eu
Управленците на света игнорират духовния подем на света! Ужасени са

Управленците на света игнорират духовния подем на света! Ужасени са.

Управленците на света все още тласкат човечеството чрез националните правителства към чист материализъм, икономически анализи и измислени на запад и изток ценности, също създадени в матрицата на материализма. Векове наред това материалистично блато се пропагандира и ползва от тези смятащи се за всесилни господари на света. Сега обаче времената се променят с огромна скорост и хората в цял свят се обръщат към духовното. Прехода от епохата на материалното към епохата на нематериалното изживяваме в момента и може да се каже, че живеем в интересни, но много трудни времена.

Духовния подем на човечеството с древните знания и мистерии, които са ни генетично заложени от Създателят избуява, а управниците на света опитват да забавят процеси, за да не изгубят позициите си. Занимават ни само с икономически и финансови изследвания и проучвания. Духовният подем на човечеството се пробужда след дългата летаргия на ерата на материализма. Може би сега е най-трудния преходен период, в който човек избира на къде да тръгне  - нагоре или да затъне още повече в материята.

Кристиан Коев

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.