В ДИПЛОМАЦИЯТА ПРОСТОТИЯТА СИ ЛИЧИ МНОГО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-diplomaciyata-prostotiyata-si-lichi-mnogo/133251 SvobodnoSlovo.eu
В ДИПЛОМАЦИЯТА ПРОСТОТИЯТА СИ ЛИЧИ МНОГО

 

В рамките на колониалното подчинение и инфантилна външна политика, България ще направи поредният си дипломатически гаф. Българският посланик в Москва щял да пропусне инагурацията на Владимир Путин. Не се и съмнявам, че Путин бавно и тържествено, под звуците на българския химн, си го е преместил в другия крачол. Дипломацията е изкуство и то не за дървари. И не и за селяндури. Проблемът е, че българските външни министри, правителства и дипломати не правят разлика.

България ще отрече Путин, избран от руснаците, а в същото време подкрепя Зеленски, който много "демократично" отмени изборите в Украйна и на практика се прогласи за вечен президент, тоест диктатор. Значи президент, избран на избори и то демократични, не го признаваме, диктатор, който отменя изборите и унищожава народа си, го почитаме, тачим и му пращаме помощи, дори сме му закичили националния парцал на българските институции.

Дали има някакво дъно за България!?! Имайте предвид, че това, което вършат гнусните предатели - ибрикчии на Козяк, се пише в историята и ще тежи върху България и българите! Защото мълчим и нищо не правим, докато ни правят за смях и ни се подиграват по света как нямаме мнение, а само сме в поза партер пред американците.

Моите поздравления за Владимир Путин. Русия има достоен водач и държавник. За разлика от България, която се е превърнала в долнопробна американска колония!

Елена Гунчева-Гривова

5 Коментара

moitoi

преди 1 седмица

Франция ще присъства но България е над Франция!!! Като знам че дипломатите ни са като депутатите!!!

Коментирай

В навечерието на 9 Май

преди 1 седмица

• На Червения площад работата кипи денем и нощем. В Деня на победата на Червения площад не трябва да се вижда нито думата ЛЕНИН, нито самият мавзолей. В края на краищата съветските войници хвърлиха фашистки знамена в подножието му. И сега имаме фашистки философи (Ильин), цитирани от най-високата трибуна, училищата са кръстени на тях. Фашистки поддръжници като ген. Краснов сега са на голяма почит, издигнати са им паметници. Как може да се позволи думата ЛЕНИН да грее на централния площад на Русия? 100 години минаха, а те още се страхуват от него. И колкото по-нататък, толкова повече. Казват, че милициите от Донбас, които тръгнаха в атака под червеното знаме, имаха поговорка: отпред са бандеровците, отзад са власовците.

Коментирай

100%

преди 1 седмица

Браво Гунчева! Силен текст. Правилен.

Коментирай

Нели Л.

преди 1 седмица

Американската политика е:"Или ми целуваш гъ. а или ще ти ритам главата. Е, нашите дипломати явно ги е страх да не им ритат главата, та правят другото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.