В Канада стартира правителствена програма за асистирано медицинско самоубийство, ако си беден, болен, нещастен

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-kanada-startira-pravitelstvena-programa-za-asistirano-medicinsko-samoubiystvo-ako-si-beden-bolen-neshtasten/26540 SvobodnoSlovo.eu
В Канада стартира правителствена програма за асистирано медицинско самоубийство, ако си беден, болен, нещастен

За любителите на Канада, която дълго време беше знаме у нас на свободата и щастието, и която се превърна в първия демократичен тоталитарен концлагер, има новости.

В Канада стартира правителствена програма за асистирано медицинско самоубийство, ако си беден, болен, нещастен. В последните 2 години желаещите да получат такова разрешение от държавата са се увеличили с 60%. За пръв път евтаназията е разрешена в Канада през 2016 година и оттогава всяка година се увеличава броя извършени легални самоубийства.

По официални данни за 2021 година са извършени 10 000 евтаназии там. Това е епидемия от отчаяние.

Някои канадски лекари казват, че значително по-лесно е да получиш разрешение да се самоубиеш, отколкото да живееш преодолявайки социалните трудности.

Това означава само едно.

Държавата Канада не помага на хората да живеят по-добре и по-щастливи, но им помага да се самоубият вследствие нещастния живот.

Драги сънародници другородници, вярвам, че тези новини от Канада ви осветляват достатъчно ясно за какво и какви става дума!

Анастасия Гешева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.