ВЪЛКЪТ Е ПРЕД КОШАРАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/valkat-e-pred-kosharata/110949 SvobodnoSlovo.eu
ВЪЛКЪТ Е ПРЕД КОШАРАТА

 

Президентът ще връчи днес втория мандат на ПП - тата и ДБ - тата. 

А те ще търсят подкрепа само от ГЕРБ. Обаче, след цунамито, предизвикано от записите, Борисов се понадигна и захвърли овчата кожа. 

И той ще шантажира Кирчо и Кокорчо да номинират Габриел за първи ротационен премиер, да се изметат, заедно с Лорер, от проекто кабинета, да пуснат там негови министри. 

"Козяк" вероятно ще принуди ПП - тата и ДБ - тата да му клекнат за последните две условия. 

Така те ще пуснат вълка в кошарата. Там той ще излапа "с 200" петте глупави и лакоми козлета. 

А пък на горския с каскета ще са му вързани ръцете.

Калин Тодоров 

1 Коментара

Иванов

преди 9 месеца

Всичко хубаво бе г-н Тодоров, незнам само защо ви прави удоволствие да цитирате просташките изрази на банкянския пожарникар. От него няма абсолютно нищо хубаво за подражание, НИЩО. Това е един селски тарикат, много удобен за "стратегическите' ни " съюзници" Той се проваля толкова пъти, изговорил е толкова глупости, че може да сложи в джоба си Бай Ганю на Алеко Константинов .Една книга прочел през живота си само и нито го е срам, нито си дава сметка какво тъпашко признание прави.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.