Васил Троянов Боянов - Азис е готов да влезе в политиката, но според него бъгарското общество не е готово да има Сиганин в НС

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vasil-troyanov-boyanov-azis-e-gotov-da-vleze-v-politikata-no-spored-nego-bagarskoto-obshtestvo-ne-e-gotovo-da-ima-siganin-v-ns/131185 SvobodnoSlovo.eu
Васил Троянов Боянов - Азис е готов да влезе в политиката, но според него бъгарското общество не е готово да има Сиганин в НС

Може да бъде изображение с 2 души, брада, читалня и текстово съобщение

Васил Троянов Боянов - Азис е готов да влезе в политиката, но според него бъгарското общество не е готово да има Сиганин в НС.

Азис може да не знае, а може да е забравил, но ние помним, че в българското НС вече е имало представители на етноса му. Цветелин Кънчев - Председател на партия ЕВРОРОМА е типичен представител на политиката .

Би станал министър на културата, ще се обгради с хора, които са врели и кипели.

Да ви кажа честно, на фона на случващото се в България - бих гласувала за него.

Не ми пречи етноса му, не ми пречи сексуалността му, не ми пречи нарцисизма му. Той е талантлив, доказал се професионалист, популярна личност, която показа голия си задник на всички - както се казва "Няма нищо скрито".

Него не могат да го шантажират със снимки на база "сексуални предпочитания".

Лилия Божкова

5 Коментара

огнеборец3

преди 4 седмици

И ще влезе. В България имаме едни 80% от народонаселението, които с радост ще гласуват за него.

Коментирай

Пишман турист

преди 4 седмици

И няма да се очудя, ако е много по-добър министър от последните няколко - здрасти, аз съм Наско, скулптора от Отровното трио и другите, които никой не знае по име.

Коментирай

Али Баба

преди 4 седмици

Не съм фен, но сигурно е по-качествен човек от половината от сегашните депутати. И като се има предвид нарастващото ромско население, ще има поне 1 млн гласоподаватели.

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

До там ли стигнахте..Ми що изобщо се вълнувате от изборите тогава и затриването на българите.

Коментирай

Недялка Василева

преди 4 седмици

То кото се позамислим и президент и министър пък и колко депутати от циганският етнос си имахме и имаме,така че смело напред,може да се окаже по качествен от сегашните.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.