Вододелът за управлението ще са президентските избори в Америка

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vododelat-za-upravlenieto-shte-sa-prezidentskite-izbori-v-amerika/124899 SvobodnoSlovo.eu
Вододелът за управлението ще са президентските избори в Америка

Вододелът за управлението ще са не евроизборите, а президентските в Америка. Това означава, че поне до ноември 2024 г. сглобката ще издържи, коментира журналистът Ружа Райчева на старта на новата политическа година у нас. 

 

По думите й тя ще бъде изключително интересна, а надеждите й са свързани с това, че ще се върви по пътя на дипломацията за разрешаването на международните конфликти.

„Изключително важни са изборите за президент, които предстоят в Америка. Там има страшно обществено разделение, което отзвучава в целия свят, така че каквото се случи в Америка ще отекне тук и ще засегне правителството“, добави Райчева.

Според нея дори и след ротацията на  премиера през март ДПС няма да има министри в кабинета, а ще запази ролята си на балансьор, тъй като тя е по-изгодна.

Коментира още и спрягането на името на Асен Василев за вицепремиер.  „Това ме навежда на мисълта, че или ще имаме двама вицепремиери, или Николай Денков няма да стане вицепремиер.

Много важен въпрос е подписаният от Асен Василев договор с известна американска кантора за 100 000 долара за подобряваме ма имиджа. Той е написан много общо и може да засяга всичко. Освен това 100 000 долара е ниска цена за такава сериозна компания, която е свързана с Хилъри Клинтън.

Не бива да пренебрегваме, че наближават европейски избори, както и че в България няма закон за лобизма.

Във всичко това видях някакви връзки със закона Магнитски, защото в сглобката се правят опити да падне Магнитски.

ПП се изправят пред неприятния за тях факт, че биват разглеждани с ДПС и ГЕРБ и може би става дума за изчистване на имиджа“, отбеляза Райчева.

Добави още, че Бойко Борисов разиграва сценични представления за своите ядра с нападките срещу ПП-ДБ. Според нея Асен Василев и Бойко Борисов се разбират добре.

Категорична е и, че за ръководните органи в регулаторите ще бъдат избрани хора, които не са от партийното ядро.

„Ще има надпартийни номинации на почтени хора, но зад тях ще стоят определени хора и интереси.

Спрягането за името на Десислава Атанасова за попълване на парламентрарната квота за ВСС ми се струва несериозно, тъй като тя е острието на ГЕРБ в парламента“, каза Райчева.

Ружа Райчева

bnr.bg

8 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Тази е умна по цялата глава... като баща си.

Коментирай

Какво прозрение!

преди 3 месеца

Ружа Райчева коментира още и спрягането на името на Асен Василев за вицепремиер. „Това ме навежда на мисълта, че или ще имаме двама вицепремиери, или Николай Денков няма да стане вицепремиер." Ружо, това дори бабата от приказката за Червената шапчица може да го каже. Толкова смешен и постен коментар не бях чел отдавна.

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

Аз бих добавил,че е умна не по цялата глава,а по целия клитор.Май само чака някой да И го намери!

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

ЧШ,ще се зафанеш ли?Имаш опит с Муцинка!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Борисе, без твоята помощ и без твоите ценни съвети съм за никъде... Ружа е наследила от кръста надолу майка си Виза. Там е джунгла - гъста растителност, храсти, трева, бурени... Сама няма да успея... Борисе, като човек с опит, ще ме водиш, нали...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Отче, грешна съм, много съм перверзна! - Нищо, чедо, целуни кръста и ще... не с език, ма!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

copy-paste - Щерка на дърти комунисти пусна гнусна снимка на Бойко и Алексей! Оказа се менте! Като баща й… - Мария Манолова17.08.2023---- Ружа Райчева, комплексираната от собствената си незначителност щерка на дъртите комунисти и доносници Андрей Райчев и Виза Недялкова, продължи днес милиционерската им линия. Пухкавата стара мома реши да „осребри“ смъртта на Трактора, като завърти интрига на негов гръб. Райчева метна във фейсбук претоплен колаж на Бойко Борисов, Алексей Петров, Бай Миле и Маджо, опитвайки се да сее оригиналност. Родители: Андрей Райчев Дядовци/баби: Кира Андрейчина, Венцел Райчев--- Автор Ружа Райчева - Христо Иванов пред OFFNews: etc...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.