ВОЙНА МЕЖДУ ДВА СВЯТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/voyna-mezhdu-dva-svyata/54624 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНА МЕЖДУ ДВА СВЯТА

Няма налично описание на снимката.

Всеки от нас се досети веднага за коя война става дума. Защото в света в момента се водят много малки или по-големи войни. Но Войната е другаде. Тя е между два свята, а единият от тях е излишен.

Войната е на САЩ и глобалистите срещу Русия. Войната е между Бог, семейството, Родината, вярата, морала, децата и атеизма, либерастията, прайдовете, медицинските опити с хора, геноцида и превръщането на човека в биологична единица. Войната е между Бог и Злото. Между Човека и сатанистите. И никой да не си прави илюзии, че може да не заема страна в тези битки.

Битките отдавна се водят. С опитите с хора, с измислените пандемии, с провокираните "цветни" революции в Арабския свят, с произвеждането на оръжия за контрол на климата и психиката, с кеймтрейлса, с войната на СЗО срещу хората, арийските идеали срещу човешкото. Просто сега войната е на финален етап.

Няма как да сме безучастни. Няма как да не изберем страна. Или защитаваме човешкото, или губим всичко човешко в себе си и в обществото и се превръщаме в роботизирано стадо за заколение. Не си мислете, че като заврете глави в миризливите си уютни кочини, ще ви подминат колачите за Коледа. Те идват за вас. И какво ще се случи, зависи само от вашите действия.

Светът ни се променя и то не към хубаво. Хората озверяха, загубиха човешки облик. Ежедневно сме свидетели как се измъчват заради чистия садизъм животни и хора, как се убиват жени, бащи, синове, ей така, като пилета. Заради удоволствие. Ежедневно сме свидетели на гаври с беззащитните. Утре и вашето дете може да бъде разкарвано на каишка в мола от някой изтрещял джендър, търсещ моментна слава, а обществото само ще наблюдава. Утре могат да ви убият на улицата, защото сте от неправилната партия, а околните ще снимат с телефоните си.

Войната е между двата свята. Светът на Бог и светът на Сатаната. Аз съм на страната на Бог. Каквато и цена да трябва да платя. Защото има по-важни неща от телефона, имотеца, парите, моловете, кариерата и славата. Защото искам сина ми да живее в нормален свят. Защото искам хората да бъдат добри или поне да не се избиват помежду си. Избирам Бог и Доброто. Избирам света на човека!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Вили

преди 1 година

Колкото и да се опитваха да ни направят дебелокожи в последните 33 години, много от нас се потрисат и до днес и няма да спрат да се потрисат от моралната нищета на някои и действията им произтичащи от това. Трябва да успеем да си върнем красивото в живота, защото стана много мрачно и злокобно.

Коментирай

Силно индикативно

преди 1 година

Точно в деня, в който Спасителят е предаден с целувка, авторката дава мазна целувка на Доброто . . . Силно индикативно, ха-ха . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.