Всеки селски бек си мисли, че нещата в държавата, Европа и света, са като в неговото село

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vseki-selski-bek-si-misli-che-neshtata-v-darzhavata-evropa-i-sveta-sa-kato-v-negovoto-selo/110903 SvobodnoSlovo.eu
Всеки селски бек си мисли, че нещата в държавата, Европа и света, са като в неговото село

Всеки селски бек си мисли, че нещата в държавата, Европа и света, са като в неговото село. Не знае, че и от "Искъро" има по-дълбоко и от "Витоша" има по-високо.

Сляп е наш Ганьо Балкански за всичко, което е по-далеч от носа му. Затова цял живот чака от умрял писмо /друг да му свърши работата/, докато някой ден умре, като магаре без история. Дори паметник, че няма - пак друг му е виновен. А нещата са толкова прости. 

Ако си глупав - мълчи си поне! И се научи да благодариш, не боли.

Николай Марков 

7 Коментара

Бигиар

преди 4 месеца

Така е. Ганьовци много, Алеко липсва. Уважението също липсва.

Коментирай

Селянин

преди 4 месеца

Авторът на по горе написаното обижда народа от който предполагам и той е произлязъл но ако случайно пътува в съседните нам държави като румъния сърбия ще види защо те са по-добре от нас защото не са скъсали корените си със селото имат имоти и в града и имоти на село но най-лесно е да критикуваш и да обиждаш санародниците си

Коментирай

Иванова

преди 4 месеца

Предаване на БНР от 26 май - Марков много "експертно" коментира изтеклите записи на ПП. Според него няма нищо притеснително в тях, а правителство трябва да се състави. Преди това казваше, че в никакъв случай не трябва да има правителство. Марков, за кого работиш и защо заблуждаваш хората?

Коментирай

roko_s_granata

преди 4 месеца

По-селски бек от теб има ли бе дрОгарю милиционер.... МУ-ХА-ХА

Коментирай

Георги

преди 4 месеца

...като овца без история... ...всяко магаре има някаква "история" - овцата...Не...

Коментирай

Майор Майоров

преди 4 месеца

Спомням си един полковник от УБО,който разхождаше кучето на Огнян Дойнов в дъновистката градина.Беше същият дървен философ,като този Марков.Само че бяха по- плашливи,защото "такава беше системата".

Коментирай

Иванов

преди 4 месеца

Ами прав е Марков.Това, че 80% те процента дебили у нас бяха много обидени на проф. Христов с нищо не променя картинката. Дебилите не са основно сред селските хора, повече са между гражданите, че и изучените и най- вече между т.н политически елит. Гледам го генерел Атанас Атанасов и се чудя видът му или душата му са по- уродливи. Такъв интелектуален бисер може да е срам и позор и за най-долнопробната компания. Този същият, който преди дни искаше "импичмънт" на президента, вчера се изтъпанил пред него като представител на цяла партия. Бога ми това не са нормални хора, това са червеи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.