ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ "МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО"!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vsichko-zapochna-ot-maynata-mu-na-pravoslavieto/116947 SvobodnoSlovo.eu
ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ "МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО"!

 

Възмущението на православните българи от изгонването на руските свещеници от България е голямо. А всички мълчат - Радев мълчи като пукал, Българската Православна Църква пресмята още каква да й е реакцията, без да осъзнава, че ако веднага не реагира, значи се съгласява с това унизително за самите нас гнусно деяние и носи грях пред Бог. 

И помните ли кога започна падението? Когато един гнусен безродник от богоизбраните каза "Майната му на православието!". Тогава той не беше оплют, обществено отречен и замерян с домати и яйца, а дори го направиха външен министър. Тоест, съгласихме се един долен безродник да плюе вярата ни! Плювналиев пък станал протестант, защото не харесвал православието. То, и ние не харесваме женския орган, който ни беше президент, ама го търпяхме. И в това е проблема - търпим всичко! Търпим да кастрират лъва, да пратят вярата ни на майната си, да ни се подиграват на Църквата. След това - да затварят църкви....

В Руската Църква се намират мощите на велик светец, на който българи от всички краища на Родината ни се молят. Утеха за беззащитните и страдащите. Вече няма на кого да се молим. Сами със страхливостта и овчедушието си се отказахме от всичко свято и ценно за народа ни!

Заслужаваме си съдбата. А съдбата на овцете е ясна! Позволихме НЕБЪЛГАРИ да се разпореждат с народа ни, държавата ни и вярата ни! Позволихме толерантността да ни убие! Няма по-голям грях от това да бездействаш и да се страхуваш пред лицето на злото. Оставихме сатанистите да ни управляват. И те ще ни унищожат, защото явно вече сме неспособни на съпротива.

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

dimat

преди 2 месеца

От доста време насам,коментарите ми навсякъде се свеждат до един:ВИНАТА НА ЗОМБИРАНИЯ,ИЗПРОСТЯЛ,СТРАХЛИ,СЕИРДЖИЙСКИ И ТОТАЛНО РАЗЕДИНЕН "НАРОД",ВСЕ ОЩЕ МИНАВАЩ ЗА "БЪЛГАРСКИ".Всякакви други коментари,с които е препълнено коментарното пространство,губят какъвто и да е смисъл.Те са просто за успокоение на "съвестта" ни,от всичкоГоворенето и нищоПравенето!Ако въобще имаме някаква съвест!

Коментирай

Иван Пеев

преди 2 месеца

И аз викам - майната им на евреите в България. Да се изнасят от страната ни. Доброволно!

Коментирай

OZIRIS

преди 2 месеца

Сюлейман Не е Евреин.Mайка му е българка

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.