ЗА ШИЗОФРЕНИЯТА „НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО“

https://svobodnoslovo.eu/komentar/za-shizofreniyata-ne-podkrepyam-nikogo/119541 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ШИЗОФРЕНИЯТА „НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО“

ЗА ШИЗОФРЕНИЯТА „НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО“

Древните гърци смятали, че душата се намира н диафрагмата, ето защо заболяването било свързано с разстройство на диафрагмата. Иначе иде реч за психическо разстройство, свързано с нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции.

Едно такова психическо разстройство може да склони човек с нарушени мисловни процеси да отиде в изборната секция и да зачеркне квадратчето „Не подкрепям никого“. Тази идиотска щуротевина бе вкарана в Изборния кодекс преди седем години по време на управлението на ГЕРБ. Да се опитаме да вникнем в душата на един такъв избирател, независимо къде се намира тя – в мозъка му, или в диафрагмата. Този объркан човек категорично не знае какво иска, но знае, че не подкрепя никого.

Неговите нарушени емоционални реакции няма да задържат дебелия му задник пред телевизора в изборния ден, а ще го накарат да отиде да накаже някого. Обикновено този някой или му е изял навремето закуската в детската градина, или е ощипал кака му в парка. Та, ако и вие ще тръгнете в неделя да правите същото, проверете преди това в деня за размисъл как е душата ви в диафрагмата…

Владимир Танев

3 Коментара

Мишо

преди 6 месеца

Ма що си толкоз ограничен бе Владо?! Явно за теб "демокрацията" е виртуално понятие и я "разбираш" като нещо, което не ти е ясно. Аз лично съм избрал за кого ще гласувам и то е в никакъв случай за психодесните, но ВСЕКИ има право да изрази мнението си, дори с "не подкрепям никого", защото това за разлика от подпирането на дивана с "дебелия задник", също е позиция. Докато не гласуването е безотговорна мърлящина, която щади егото на "победилата демокрация", вместо да им натрива гнусните мутри! Айде бегай на село да скубеш праз.....

Коментирай

Владимир Танев . . .

преди 6 месеца

Пробвал ли си не-хуй . . . Или обикновен Вибратор . . . Предлагам промоция за пИдали като теб . . . :)

Коментирай

Млечин

преди 6 месеца

На този сериозен коментар-само глупости.Не четете такива текстове бе,дървари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.