Замислих се тези дни, ако наистина има руски шпиони, то каква информация събират

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zamislih-se-tezi-dni-ako-naistina-ima-ruski-shpioni-to-kakva-informaciya-sabirat/117155 SvobodnoSlovo.eu
Замислих се тези дни, ако наистина има руски шпиони, то каква информация събират

Замислих се тези дни, ако наистина има руски шпиони, то каква информация събират. На практика армия нямаме, а там, където имаме оръжия, са ни предоставени от СССР и по принцип няма нужда да събират такава информация, имат си я. За наличния състав на армията е достатъчно да си пуснат телевизора на Гергьовден, да извадят обоза и жените и да преценят, че армията ни е колкото духовия оркестър на руската. Да събират някаква икономическа информация, е абсурдно, защото икономика нямаме.

За политиката всичко е ясно и ако шпионират някого, то трябва да е сградата на Козяк, защото там се вземат решенията, а не от българските политици. Тъй като спряха руските медии в целия ЕС, то няма и как до нас да стигне някаква руска пропаганда. В интерес на истината, дори не нашите служби, а северномакедонските са установили, че руски свещеници шпионират за Русия. Как точно е загадка с повишена трудност. Все едно да пратиш стелт-самолет и космически сателит да шпионират стадо овце в кошара. Интересно, но напълно безсмислено. 

Затова си мисля, че в случая най-вероятно са хванали руските свещеници да се молят за победа на Русия. Или в разговор да са споменали, че Македонската църква трябва да е подчинена на Българската, а, както всички знаем, от Вашингтон и казаха, че не е така.

Интересно ми е също така колко американски, турски, сръбски и македонски шпиони са хванали смелите ни служби?

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Глас народен

преди 2 месеца

Руските шпиони в България търсят поне един умен и нормален човек в посолството на САЩ, който да са ни изпратили краварите! Те търсят и българи на "Козяк", които знаят и помнят история и не са се отрекли от род и родина!

Коментирай

Права сте

преди 2 месеца

Руските духовници не подкрепят независима православна църква на РСМ и считат православната ни църква за църква-майка на ПЦРСМ. Това определено е в български интерес.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Зарад вас о юроди ни сполита туй нещастие. Хака да ви е когато днес и за в бъдеще великата Рус отвърне поглед от вас. Боже ,Боже ,да няма къде една свещичка да запалиш. Да няма къде да се черкуваш и да отправиш взор към великите рушняци нашите най-милейши благодетели. В .В. Путин прати витязи ,немедленно ,да ни избавят от туй НАТО и ЕС. не щем веч банани ,искаме Буряшник и свобода.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Гунчева Гривова ,зови доктор Костя.Всички знаем че ти е на сърце.Заедно да поведете това племе несретно.

Коментирай

Констанца

преди 2 месеца

Права сте в коментара си,г-жо Гунчева. А нашенската злоба я няма никъде!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.