Значи, открай време при наличието на редовно правителство или кабинет - както искате го приемете, то все ни се падат олигофрени

https://svobodnoslovo.eu/komentar/znachi-otkray-vreme-pri-nalichieto-na-redovno-pravitelstvo-ili-kabinet-kakto-iskate-go-priemete-to-vse-ni-se-padat-oligofreni/113252 SvobodnoSlovo.eu
Значи, открай време при наличието на редовно правителство или кабинет - както искате го приемете, то все ни се падат олигофрени

Добър ден, приятели 

Значи, открай време при наличието на редовно правителство или кабинет - както искате го приемете, то все ни се падат олигофрени. 

Ето сега пак сме в такова палажение. 

Ядин премиер се изтропа, па рече, че "НИЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА"...

Селски, да ти обясним с два реда, че вече немам нерви да ви пишем по две страници. 

Прав беше Президента Румен Радев, който каза, че ние сме в конфликт, но не и във война. 

Във война са политическото и военното ръководство на НАТО и сие, прикрити зад задника на шмъркалото, и воюват на територията на Украйна. 

Макар, че и не съм много съгласен с Президента че сме в КОНФЛИКТ. Ние конфликт нямаме с който и да е. Но нека приема думите му за протоколни. 

Та, селски, някъде прочете ли БЪЛГАРИЯ в това къде ти писах? Значи, набий си го в главата, че България не е във война. България не е Украйна. И, ако ще ми виеш "ЖЕ СУИ УСРАЙНА", то това се отнася само за теб и продажниците около теб, но не и за България и българския народ. 

Че ти и останалите продажници се опитвате всячески за вкарате България във война, това е друга бира. 

Ай, сиктир. Отивам да си продължа ремонта в къщата, че тя мен чака. 

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

1 Коментара

старецът и реката

преди 9 месеца

Поздравления за точните слова!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.