Знаете ли защо трябва да умрат толкова невинни украинци?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/znaete-li-zashto-tryabva-da-umrat-tolkova-nevinni-ukrainci/51849 SvobodnoSlovo.eu
Знаете ли защо трябва да умрат толкова невинни украинци?

Знаете ли защо трябва да умрат толкова невинни украинци?

Защото НАТО се управляваше почти четвърт век по престъпен начин. Начините по които се управляваше тази система наподобяваше бизес-организация тип банка. Военното дело беше сведено до приказки от шипковия храст. Да не говорим за финансовата част от голямата игра, която наподобяваше дейността на коза ностра. Един огромен надут с хелий балон, който трябваше да изглежда като летяща чиния. Ама нейсе! Спука се.

Сега украинците имат само една задача - да спечелят време за корекция. Само, че корекции с напечатани пари не се прави, защото световната икономика отива в канализацията, както вече се случва. Купчините от трупове на украинци растат, а времето изяжда надеждите за възкресяването на нещо мъртво. Освен това подкрепата за подобни военни авантюри е под нулевата граница и освен граждански войни в цяла Европа и САЩ, нищо друго няма да последва. И за това не са виновни нито украинците, нито руснаците! Виновни са боклуците.

И тези боклуци трябва да се изринат! И нашите, заедно с чуждите.

Николай Марков

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Украинският президент Володимир Зеленски призова Европейският съюз да разработи такива санкции срещу Русия, че Москва да не може да възстанови военния си потенциал. ----- този пак изплиска легена.

Коментирай

ОТАН, който просто обслужва интересите

преди 1 месец

на Дълбоката държава, трябваше да се разпусне - и Тръмп имаше такава позиция. Сега ОТАН осигурява хладилни платформи за убити украинци (чуват се ужасяващи данни за общо близо 500 хил. след последните сражения в Бахмут (Артьомовск). За нашите фанатични евроатлантици - това ли означава НАТО да "пази" някого? То защо ли питам и кого ли питам всъщност...

Коментирай

чокън

преди 1 месец

'Гардиън': НАТО е заплаха за Европа, трябва да се разпусне! --8 ноември 2004 г., 11:31-- "Организация, която трябваше да прекрати своето съществуване с разпадането на Съветския съюз, сега почти изцяло служи като инструмент, с който САЩ получават влияние върху външната политика на Европа", аргументира се вестникът. --Днес е 3 февруари 2023 г.--

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Украйна очаквала много западни танкове скоро. Не е ясно колко скоро и колко много. Половината от танковете, Зеленски вече ги е продал в Судан и Конго. Ще ги пише унищожени от Русия и ще си прибере милионите..

Коментирай

RedHotShittyDiaper

преди 1 месец

Украйна е страна в която хора без съвест, разказват на хора без панталони как за тях ще бъде по-добре ако живеят и без памет!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.