АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ! СЪПРОТИВАТА Е НАШ ДЪЛГ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/az-znam-che-nishto-ne-znaete-saprotivata-e-nash-dalg/7908 SvobodnoSlovo.eu
АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ! СЪПРОТИВАТА Е НАШ ДЪЛГ!

Колкото по-абсурдни мерки се предприемат, толкова повече фактите говорят, че отговорните лица и организации нищо не знаят за ковидясването. Здравият разум все по-силно заявява претенции за овладяване на ситуацията, а опорките на медицинските фашисти една по една се срутват под напора на фактите.

Първо беше социалната дистанция и затварянето на всичко и всички. След това организаторите на истерията осъзнаха, че все пак някой трябва и да работи. Срещу "смъртоносният" вирОЗ бяха изправени платнени маски, чийто единствен ефект беше, че хората се задушават и приличат на ид....и. Медиите също истерясаха. Показваха някакви трупове по улицата, а след това се оказваше, че са снимки отдругаде и по други поводи, говореше се за измиращи хиляди по улицата, явно виртуално, защото никой на живо не е видял подобно нещо. След това разбраха, че с тези пресилени фантазии хората няма да се хванат и започнаха с натиска и терора.

Ваксините първо бяха представени като панацея. Лекували всичко - от далак до мерак! Боцнеш се и никога не ковидясваш. Е, то ваксините не са изпитани, има още години на клинични изпитания, ама да се включим като опитни мишки, та да имат повече материал за сравнение. След това се оказва, че трябва и втора ваксина. Имунитетът бил доживот. След това се оказа, че бил няколко месеца. Но пък ще издават сертификат, който да ти е като позволително от господаря към крепостен селянин да напуска границата на селото. Като морков под носа на магаре се развява това, че неваксинираните ще бъдат дискриминирани навсякъде, а ваксинираните ще си запазят правата, дори може да им се разреши да ходят в институции и на кино например. Но с маска, нищо, че са ваксинирани.

След това пък се оказа, че трябва и трето боцкане. Този път щяло да е трайно. И срещу делта и омега щама. Много било важно всички да се набоцкат. Изведнъж се оказа, че ваксинираните също се разболяват. Този път организаторите на истерията се врътнаха и обясниха, че ваксинираните по-леко го били изкарвали. Откъде знаят, не става ясно. Много от неваксинираните също леко го изкарват. Бе, вие на идиоти ли ни правите!?!

В Израел, където ваксинираните са 70 %, смъртността е висока, заболеваемостта - също. Ваксинираните също и разнасят вируса. Е, за чий тогава се правихте на опитни мишки?!?

СЗО през цялото време се държи като откачен хамстер и се мята от едната крайност на другата.

Дотам, че вече никой мислещ човек не им вярва. Но пък интересно как принуждават правителствата да приемат абсурдни мерки, граничещи с фашизъм, спрямо мислещите граждани и се създава в света нов вид дискриминация на основа на медицинския експеримент. Тези дни директорът на програмата по извънредни ситуации на СЗО Майкъл Райън заяви, че "в някои държави с високи нива на ваксинация има ръст на заболеваемостта". Според него, това означавало, че вирусът продължавал да бъде с голям потенциал. Аз бих коментирала, че просто ваксините не само не действат на вируса, но и го правят по-опасен и мутиращ. Но пък нали развъртяха едни милиарди, как да си признаят, че са сгрешили!?!

Нашите политически подлоги пък, пред перспективата да получат едни милиарди евро от ЕС за "борба" с ковидясването и пред перспективата да се представят за послушни към господарите си, тотално прецакаха народа си. Министър Менгеле не пожали дори децата. Много хора в момента губят работата си заради безумията на този фашист! Много студенти и ученици няма да имат достъп до образование, заради истерясалите си ръководители на учебни заведения, които също искат парче от баницата и искат да са удобни на властта.

Всичко това рано или късно ще се срути. Една от най-големите измами в света в днешно време. Вируси е имало и ще продължава да има. И човечеството продължава въпреки тях. Животът винаги намира начин да продължи напред. Въпреки фашистите и малоумните.

И СЪПРОТИВАТА Е НАШ ДЪЛГ! За да защитим свободата си, живота си, бъдещето си, децата си и правото си да работим! Правото на младите хора да продължат образованието си, без да бъдат насилствено принуждавани да станат жертви на медицинските опити. Почти във всички ВУЗ-ове в България има заповеди на ректорите да се допускат само ваксинирани студенти или ежедневно да правят тестове за ковид. ФАШИЗЪМ! Който трябва да бъде прекратен незабавно, а тези хора подведведени под наказателна отговорност.

Днес трябва да воюваме за свободата си, за избора си, за бъдещето на децата си и за правото си да работим и да живеем. Защото утре ще бъде късно! "1984" не е само книга! Вече живеем в нея!

ПП "Възраждане" организира протест срещу мерките и за нормализиране на живота, на 11.09.2021 г., в София, пл. "Народно събрание", от 12.00 часа.

Призовавам всеки, който не иска да бъде опитна мишка, не иска да се задушава и да гледа децата как се задушават, всеки, който цени свободата и правото си на избор, всеки, който иска да работи, без да го дискриминират и изнудват, да дойде на протеста! СЪПРОТИВЛЯВАЙТЕ СЕ! Винаги има светлина!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.