Буквално се готви взривяването на познатия ред. Защо?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/bukvalno-se-gotvi-vzrivyavaneto-na-poznatiya-red-zashto/7180 SvobodnoSlovo.eu
Буквално се готви взривяването на познатия ред. Защо?

Всичко, което се случва, е измислено от шепа хора и целият свят е принуден да го понесе. Всичко.

Тези хора са напълно известни вече. Въпреки, че още ще продължават недостатъците у милиарди да схванат и разберат този прост факт. Този пост не е за тях!

Тези хора не се крият и вече не крият намеренията си. Известно е, че от години те съобщават намеренията си чрез така наречените "прогнози" на аналитични центрове на най-престижните световни университети, или чрез кориците на световно известни списания, а напоследък тези хора вече открито се организират конференции и форуми, на тях те си обявяват съвсем ясно какво правят и защо.

Въпреки тази обилна открита работа, милиарди продължават да мислят, че вирусите слизат от прилепите, климатът е в много голяма опасност, а Бил Гейтс е най-способният човешки учен и пророк. Сам новий Моисей!

Както много пъти съм обяснявала, вече ни наслагват не по една, но по повече от своите намислени цели, превръщайки ги в световен проблем. Светът буквално се подхвърля помежду им както деца си подхрълят футболна топка. Тоест, те си играят с нас.

Това, което в момента търпим заради тях и техните извратени идеи, са кризата с вируса и планът за масова ваксинация на човечеството с цел генна промяна на човешкия индивид. След това идва кризата с климата, която е два пъти по мащабна като замисъл от кризата с вируса. И на трето място идва финансова криза, която ще унищожи познатия модел на живот.

Сега, за всеки истински разумен човек, който мисли и чувства правилно, е ясно, че всяко нещо има две страни. Тоест, разумният човек разбира, че и най-голямото зло не може да съществува и функционира без доброто. Следователно, за всички разумни ще кажа - Тази шепа хора, техните безумни частни планове, които наложиха и ще налагат на цялото човечество, играят и ролята на инструмент в ръцете на Единствената Истинска Сила, Която създава, изгражда и движи Живота и извън Която абсолютно нищо не съществува.

С прости думи казано, тези шепа идиоти са и ще бъдат хубав камшик за милиарди отказващи да бъдат хора човеци. За отказващите да мислят, за отказващите се от Онзи, Който дава Живот.

Като се има предвид това, продължавам с развитието на ситуацията. Вече всички обществени политически процеси у нас и в ЕС са подчинени на засега двете теми - вирус и енергия. Затова и скоро няма да наблюдаваме нито управляващи, нито опозиция, защото световният задкулисен елит е прихванал всички да вървят по гайдата му. Ама като казвам всички, значи всички!

Ще има разпад на държавни структури, защото благодарение на описаните частни намерения на шепата идиоти, бяха заложени и всеки ден се залагат бомби под всяка сфера на живота. Буквално се готви взривяването на познатия ред. Защо? Защото чичковците Шваб и Гейтс така са решили. Какво точно са решили, всеки може да се запознае, те нито се крият вече, нито са скрити намеренията им. Точно обратното, всички медии, които са техни апропо, от сутрин до вечер го оповестяват. Така че човечеството може да продължи да се държи като бавноразвиващо се, но Горе вече не приемат извинителни бележки за това.

В неделя шепата идиоти ще се съберат в любимата ми Шотландия, за да оповестят следващите си стъпки от идиотските си планове с климата. Тогава ще имаме повече повод да говорим за климата, но отсега мога доказано да заявя следното - ТАЗИ ШЕПА ИДИОТИ, ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА, НЕ ПРОСТО ИГНОРИРАТ НАУКАТА, КАКТО СИ МИСЛЕХ. ТАЗИ ШЕПА ИДИОТИ СЪЗДАВА БУКВАЛНО ЧАСТНА СВОЯ НАУКА, С КОЯТО ДА ОБЯСНЯВАТ СЛУЧВАЩОТО СЕ.

Например, има един особено противен екземпляр сред противните днес. Петър Марков от Оксфорд. Перфектен пример не само за контролирано съзнание, което облъчва периметъра, но и пример за псевдонауката, която се налага по темата. Хората като видят Оксфорд и са програмирани да вярват, че това е върхът на човешките постижения. А то е точно обратното. Аз като видя кой е и от къде е, знам дума по дума какво ще ми каже и о, чудо, винаги познавам! Дали съм пророк като Гейтс? Да, точно така, такива роботи се използват в цял свят във всички медии, за да налагат НОВАТА ЧАСТНА НАУКА НА ШЕПАТА ХОРА.

Много държа да отбележа, че от работата на "учените" по климатичните проблеми, става ясно, че шепата хора искат да спрат сегашните енергийни източници като опасни и вредни за планетата. Чудесна инициатива! Но.....те все още не знаят с какво ще ги заменят?!?! Защото вятърните мелници са точно това - вятърни мелници. А колите на ток ще угаснат при първия режим на тока, който неизбежно ще дойде, ако на тези идиоти им се остави да командват Земята.

Моите скромни знания и способности да си помагам показват, че до края на тази година ще има такъв крах на зелената сделка в Европа, че не е много сигурно дали ЕС ще посрещне новата 2022 година като ЕС. Значи много е вероятно под напора на естествената среда, която наричаме Природа, да бъде издухана картонената къщичка на глобалистите. А ако едната къщичка падне, то другата, тази с вируса и ваксините му, едва ли ще оцелее, горката.

Засега темата с ваксините търпи грандиозен успех по ред причини, които много бързо ще се изменят в следващите месеци и години. И най-вече заради страха, който използват любимците на лумпените по Земята Гейтс, Мъск, Папата и други. До няколко години ще стане ясно и размерът на бедствието с размножителните способности на хората, приели ваксината. Тоест, когато след година започнем да обсъждаме конкретните генни изменения вследствие тази ваксинация, ще се види и до каква степен ще се развие криза на възпроизвеждането. Което обаче, особено за някои народи, ще бъде неизбежна съдба по ред причини, известни много добре. Тоест, ще видим кои народи и до каква степен ще прекратят възпроизвеждането си на Земята. В този смисъл чичко ви Гейтс безспорно върши работа с по-висш смисъл.

Що се отнася до конкретните дневни събития със сертификата, то да се знае, че той е решение само за тези, които не желаят да разбират. Той ще влияе дотогава, докато тече проверката по изпита "Аз какво приемам и защо". Много хора го приемат с радост и доброволно, на тях той им дава свобода (каква ирония, да мислиш килията за свобода), дава им разрешение на проблемите и сигурност за живота и здравето им. Разбирам ги, тези хора на изпита ще си обяснят аргументите. За останалите сертификатът също е изпит по същия предмет.

Апропо, как върви развитието на новата класа от ваксинирани "свободни"? В България тя е особено цветна. Всички, които влязоха със сертификат да бъдат инициатори на Радев, участват в неговата съдба с България и вече са задължени по нея.

Има още една тема, която шепата идиоти развива. Изкуственият интелект. ИИ. За нея ще напиша отделен пост.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.