CDC заличи напълно всяка една от 148 страници в проучване за миокардит след ваксинация срещу Ковид

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/cdc-zalichi-napalno-vsyaka-edna-ot-148-stranici-v-prouchvane-za-miokardit-sled-vaksinaciya-sreshtu-kovid/129449 SvobodnoSlovo.eu
CDC заличи напълно всяка една от 148 страници в проучване за миокардит след ваксинация срещу Ковид

Американските здравни власти отказаха да предоставят на обществото данни за един от своите проекти, сързани с иРНК ваксините. За да не нарушат закона обаче, те го публикуваха, но скриха съдържанието на всяха една страница, като я оцветиха в жълто. Документът от 148 страници, публикуван от Центърa за контрол на заболяванията (CDC), е в отговор на искане по Закона за свобода на информацията от Epoch Times. Напълно редактираното проучване на CDC изглежда по този начин – 148 жълти страници, чийто текст е напълно скрит:

Репортерът Захари Стайбър от медията, поискала достъп до тази информация, обясни: „Това е документ на CDC, изпратен до нас в отговор на искане по Закона за свобода на информацията и е напълно редактиран.“

Журналистите са поискали информация за проекта MOVING на CDC. Учени, работещи по този проект, са публикували няколко проучвания, сред които и това в сп. Lancet: „Резултати най-малко 90 дни от началото на миокардит след иРНК ваксинация срещу COVID-19 при юноши и млади хора в САЩ: последващо проучване за наблюдение“.

Доказателствата, че иРНК ваксините срещу Ковид-19 могат да имат сериозни последици за здравето, включително миокардит, продължават да се увеличават.

След месеци на отхвърляне или омаловажаване на опасенията за потенциалните странични ефекти от експерименталните ваксини бившият главен здравен съветник на президента на САЩ, д-р Антъни Фаучи, призна, че има риск от миокардит, особено при младите мъже, в интервю за ABC.

Още по темата: Pfizer са регистрирали 1,6 милиона нежелани реакции след ваксинация в почти всеки орган в човешкото тяло (ДОКУМЕНТИ)

obektivno.bg

2 Коментара

Калеко Алеко

преди 1 месец

Американски убиец! Няма как другояче да се нарече Антъни Фаучи, който нито е лекар, нито е хуманен!

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Към колегите и най-вече Редакцията! Моля, обърнете внимание на публикуваните днес в Държавен вестник, нови правила при лечението на COVID-19!!! Така, както са преразказани в медиите, някои неща будят недоумение!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.