ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ ГИ ИНЖЕКТИРАТ С НЕЩО, КОЕТО ДА ГИ ЗОМБИРА, ЧЕ ПЛЕЩЯТ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/chudya-se-dali-vaksiniranite-ne-gi-inzhektirat-s-neshto-koeto-da-gi-zombira-che-pleshtyat-glupost-sled-glupost/7092 SvobodnoSlovo.eu
ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ ГИ ИНЖЕКТИРАТ С НЕЩО, КОЕТО ДА ГИ ЗОМБИРА, ЧЕ ПЛЕЩЯТ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ!

Понякога наистина започвам да се чудя дали ваксинираните не ги инжектират и с нещо, което да ги зомбира и да плещят глупост след глупост! Не съм фен на конспирациите, но вече наистина започвам да се чудя как тези хора оглупяха толкова.

Давам примери:

Коментар: Заради такива като вас (дамата – ваксинирана, визира неваксинираните), сега в България умират по 200 на ден, борейки се за глътка въздух. Вие не мислите ли за тези хора, загубили живота си несправедливо, заради вас!

Сега, как да го кажа по- спокойно не знам, но ще опитам така:

– Че това е откровена глупост- глупост е! Само ние неваксинираните явно все още не сме си загубили разума и логическото си мислене, защото явно само на нас ни е ясно, че тези, които в момента берат душа по болниците (тази п@тка явно го пропуска този факт), че и ТЕ не са ваксинирани (пропускам осемте процента ваксинирани, щото според тази ваксинирана дама- те са нек’ви каръци, случайно попаднали в интензивното) и по каква причина точно аз ще съм виновна, като и те не са се ваксинирали!!!

Според ваксинираната дама аз съм виновна с моята неваксинация за това, че друг неваксиниран има усложнения!

Продължавам аз упорито спора си с нея, че аз като дисциплиниран човек си вадя сертификат с тест и отивам на купон.

Там, викам ѝ, фраш с ваксинирани, но понеже те могат да са заразени и да пренасят заразата, заразяват ме, к’во правим, госпожа, питам я аз.

Тя:

Ваксинираните са безопасни единствено за ваксинираните.

Е, баш тук и написах:

– Абе, вас да не ви наливат нещо, с което съвсем да сте престанали да мислите и сте оглупели?!

Признавам си, но вече започвам да си мисля, че тези ги ваксинират с някакви субстанции, от които оглупяват и спират да мислят въобще!

Мария Константинова

https://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.