Чутовен скандал: Как екс полицай №1 в Бургас Емил Павлов изгони Google от имота си (СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/chutoven-skandal-kak-eks-policay-1-v-burgas-emil-pavlov-izgoni-google-ot-imota-si-snimki/142409 SvobodnoSlovo.eu
Чутовен скандал: Как екс полицай №1 в Бургас Емил Павлов изгони Google от имота си (СНИМКИ)

Старши комисар Емил Емануилов Павлов, който преди броени дни бе изритан от поста директор на Областната дирекция на МВР в Бургас, крие доста скелети в гардероба си, които започваха да се появяват наяве един по един.

По-рано днес съобщихме за поставен от редови ченгета въпрос, касаещ няколко разпоредби на Наказателния кодекс относно имот, свързван с Емил Павлов, намиращ се в близкото до Бургас с. Рудник, което от 2015-а дори е квартал на морския град.

Около самото баровското имение се навързва цяла серия сюжети, смърдящи на корупция, за които тепърва ще ви разкажем, като например кой е оперативно интересният бизнесмен, чието име се споменава покрай придобиване собствеността на палата, разположен на ул. „Огоста” в кв. „Рудник”.

Засега обаче ще споменем само един прелюбопитен момент – ако се разходите с Google Maps из кв. „Рудник”, ще ви направи впечатление, че лъскав палат, опасан с камери, пред който дреме патрул за охрана, просто няма, защото снимките са… отпреди 12 години.

„Обяснението е наистина куриозно – екипът на Google, разпределен да заснеме актуалното състояние на пътищата в тази част на България, не е бил допуснат за снимки по ул. „Огоста” от ченгетата, оставени на пост от старши комисар Емил Павлов, точно за да не документира и пусне в мрежата тузарския му палат”, хвърли бомба източникът.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.