Демир Доган подари апартамент на сестра си Демет

Демир и Демет Доган

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/demir-dogan-podari-apartament-na-sestra-si-demet/144731 SvobodnoSlovo.eu
Демир Доган подари апартамент на сестра си Демет

Демир и Демет Доган

Имотната империя на сина на Ахмед Доган – Демир, се разпростира не само у нас, но и извън границите на България. Според запознати синът на Сокола е собственик на апартамент в Солун, останал му от студентските години, както и къща в Халкидики. Имотите, струващи няколко милиона, предвидливо не са записани на негово име, за да не е нужно да обяснява произхода на средствата за тях. У нас Демир до скоро е притежавал и още един огромен апартамент в престижен столичен квартал.

Миналото лято жилището с площ 96 квадрата е дарено на природената му сестра Демет. Така 29-годишната наследничка на Сокола, която отдавна се е еманципирала от фамилията, също е уредена със собствен дом.

Вместо да разчита на издръжка от прословутите обръчи, Демет е избрала сама да печели парите си. Тя от години си изкарва прехраната като гримьорка. От отзивите на клиенти става ясно, че се справя повече от добре. Твърди се, че Демет прави всичко възможно, за да се разграничи от татко Ахмед по съвет на своята майка.

Плевенчанката Ширин Карнобатлъ е под №3 в любовното тефтерче на Сокола. Доган я залюбва, когато 21-годишната мома кандидатства за водеща на новините на турски по БНТ, а той е в публиката. Ширин печели един от най-влиятелните мъже у нас с красотата и доброто си възпитание.

По стара традиция и този брак на Ахмед Доган не издържа дълго. С това и кариерата Ширин тръгва рязко на долу. За известно време Карнобатлъ се издържа като продавачка на щанд с бижута в столичен мол, но от година отново е чиновник в Министерството на културата.

Източник: narod.bg

 

3 Коментара

Само Пеевски се бори срещу тия

1 day before

Тиквата от Банкя обаче ги брани с боклуците от това свърталище на престъпници, нарекли се прокуратура и съд, а всъщност организация на няколко хиляди джуджета...

Коментирай

Боклуци

1 day before

Парите на България, те имат , а каква мизерия и беднотия е в България, не я виждат, тези от плакатите ,дето ни призовават да гласуваме за тях, нямат нищо общо с бедните села, с мизерията по градовете, дали слизат от луксозните си джипове и живот , за да видят отблизо къде са?!Прибират всичко за себе си ,това е частника, това е капиталиста, или господаря, на държавата , на народа , няма , трохи, ние умираме,,,наживяха се

Коментирай

До "Боклуци"

1 day before

Така е, съгласен съм - освен, че тия боклуци са мръсни, тъпи престъпници, са и доста грозни физически, на недоразвити глисти и дебили мязат, кретени...Затова излезте масово народът на 27 ми октомври и гласувайте ПРОТИВ Тиквите и Догановците и прочее американски опасни за живота престъпници...Има много партии като Пряка Демокрация на Петър Клисаров ( слушайте този човек какви данни редовно ви изнася в синтезиран вид с риск за живота си), има и " Ние гражданите" на Светозар Съев, Единение, Меч, Възраждане, Български глас и много други...Това трябва да са преобладаващите партии в българския парламент, ако народът има 2 грама мозък и може да предвиди, ако остави Тиквата от Банкя - проект създаден от ЦРУ с парите на германска фашистка фондация, какво чака децата му и имотите му...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.