ЕКСКЛУЗИВНО: Мъжът на Мата Хари нахлу на Чаталджа при Киро и Асен

Темата им на разговор остана неизвестна, медиите мълчат

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/ekskluzivno-mazhat-na-mata-hari-nahlu-na-chataldzha-pri-kiro-i-asen/113082 SvobodnoSlovo.eu
ЕКСКЛУЗИВНО: Мъжът на Мата Хари нахлу на Чаталджа при Киро и Асен

Темата им на разговор остана неизвестна, медиите мълчат

В понеделник следобед, подсъдимият олигарх Пламен Бобоков влезе със своите охранители в централата на партията "Продължаваме промяната" на улица "Чаталджа" в София. Фотографски екип на запечата интересното събитие.

Вътре той прекара около час при Кирил Петков и след това си тръгна. Темата на разговора не е известна.

Събитието не бе отразено от нито една медия и все едно сякаш не се е случило.

Интересно е, че обвиняемият милионер с голям бизнес както в България, така и зад граница, гостува в централата на партията, която чрез кабинета на премиера Денков управлява държавата?!

Припомняме, че името на Пламен Бобоков бе замесено в т.нар. дело "Боклукгейт", а също и той бе задържан с търговия с влияние.

Забележително е, че по този въпрос мълчат и коалиционните партньори на ПП от ГЕРБ. Всъщност и те имат „връзка“ с Бобоков, тъй като той е известен като мъжът на Мата Хари, която се свързва с пачките в чекмеджето на Бойко Борисов на известните снимки от спалнята му.

Всъщност, г-н Бобоков има история във взаимоотношенията си с управляващата коалиция. Преди около година лидерът на Движение "Да, България" Христо Иванов беше забелязан да излиза от джипа на Пламен Бобоков на стотина метра от Народното събрание. Тогава Иванов се оправда, че са обсъждали... културни проекти.

Източник: pik.bg

 

1 Коментара

Мишо

преди 9 месеца

Да.....културата!.... Известно е, че цЕлата "култура" се върти около парите и к.ра!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.