Ексклузивно: Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и Дидо Дънката блокираха центъра на Варна с 15 охранители (СНИМКИ)

Те събраха погледите на варненци в центъра

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/ekskluzivno-mis-gerb-slavena-tocheva-i-dido-dankata-blokiraha-centara-na-varna-s-15-ohraniteli-snimki/110322 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно: Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и Дидо Дънката блокираха центъра на Варна с 15 охранители (СНИМКИ)

Те събраха погледите на варненци в центъра

Топ народната представителка от ГЕРБ Славена Точева, която стана известна с рекордния си брой преференции на изборите за 49-то НС заедно с Дидо Дънката блокира центъра на Варна, сподели очевидец.

Преди няколко дни двойката се отби на разточителен обяд в центъра на морската столица, където бяха зорко охранявани от 15 здрави момчета. Любопитното е, че двойно по-малко бодигардове охраняват президента и премиера.

Явно жената на сочения за наркобос Милен Райков – Мушо, намиращ се в затвора в Испания и митничарят със спорно минало Дидо Дънката са по-важни от държавния елит.

 

Красавицата от ГЕРБ явно сложи в джоба целия харем „Мата Хари“, а също и е любимата депутатка на сочения за сенчест бизнесмен Дидо Дънката.

 

Във Варна с говори, че именно дълбокият джоб на бившия митничар и настоящ бизнесмен е причината за огромния брой преференции за Славена. Засуканата хубавица отвя топ гербаджии, като Красен Кралев и Костадин Ангелов, наричан Коце Ботокса.

МВР започна проверка след изборите, за да установи има ли нарушение на законодателството във връзка с броя преференции. Търси се манипулация на вота.

Гербаджийската красавица спечели 10 155 преференции, а водачът на листат Даниел Митов успя да вземе едва 4 339, което е повече от 2.3 пъти в полза на Точева. Красен Кралев „се сдоби“ с едва 2 996 лични преференции.

Източник: narod.bg

3 Коментара

ввввиви

преди 11 месеца

Много е пъсничка, малко мяза ромка...

Коментирай

moitoi

преди 11 месеца

Ексклузивно: Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и Дидо Дънката блокираха центъра на Варна с 15 охранители (СНИМКИ) Като чета такива заглавия ...явно по Върховете службите са много оБРЕМЕНени...!?!?!?

Коментирай

Иван Пеев

преди 11 месеца

Густо, майна, аферим, машаала... Клоака, не държава... Време е да зазвучи: народе - въоръжавай се!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.