Гащи и топлес по бТВ: Реклама, реклама, но простотията идва в повече

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/gashti-i-toples-po-btv-reklama-reklama-no-prostotiyata-idva-v-poveche/118474 SvobodnoSlovo.eu
Гащи и топлес по бТВ: Реклама, реклама, но простотията идва в повече

Тази събота по бТВ. Научаваме, че в кината вече е филмът „Аферата Пикасо“, в производството на който телевизията има пръст. Ок. Но оттук нататък става страшно.

Цвети Петрунова разговаря със „звездата“ на лентата Филип Буков. Актьорът играе художник-фалшификатор, сюжетът е криминален, а жанрът е комедия.

Петрунова и Буков запознаха зрителите със сцените, в които дами са голи, а самият той е „по гащи“ (повториха го три пъти…). „Звездата“ обясни дори, че с фотошопа „гащите са махнати“ и се е получило голо тяло. Петрунова нарече голите кадри с него „апетитни“…

След интервюто с Буков последва разговор с Диляна Попова и Райна Караянева – също „звезди“ от въпросния филм.

Всичко бе „уау“, „уау“ и пак „уау“. Супер красавици, супер модели, супер актриси! И умни, умни, милите…

Първото, което зрителят научи е, че във филма изобилстват „разкрепостените сцени“, повечето от тях „в леглото“.

Попова свенливо сподели, че имала спор с режисьора Ян Янев в една от сцените да не е топлес, а да има все пак бельо. Той решил да заснеме сцената с дубльорка и осигурил дама с огромни гърди. Работата не се получила. После признал, че Попова е била права, т.е. може и „по гащи“.

Караянева също проявила характер и въпреки полуголите изобилни сцени, отказала в една от тях е топлес.

Каква скромност, какъв естетически връх.

Разбираемо е желанието на бТВ да рекламира кинопродукт, в който е инвестирала. Донякъде е разбираемо и желанието това да стане чрез голи сцени, гащи и пр. Но и в това трябва се знае дозата. Водещи трябва да са интелигентността и интересният разказ. Не е такъв случаят. Сори.

Да си спомним думите на Рангел Вълчанов: „Телевизиите са станали аморални. Сякаш истината е между краката на жената и мъжа. Само там я търсят. И слагат едни червени точки. Много обидно е да живееш така. Тъжно, тъжно е!“

„Звездите“ от „Аферата Пикасо“ да поровят в Гугъл, за да узнаят кой е Вълчанов… Ако имат желание, де.

Трудно е еротичен филм (такова впечатление оставиха съботните интервюта) да бъде представен като изкуство. Освен това не може да се произвеждат „звезди“ само по един критерий…

Вероятно в бТВ и екипът на филма ще приемат и критиките като реклама, но поне част от тях са наясно, че "трябва и акъл".

***

След щедрата порция „гащи и топлес“ видяхме интервю с гръцкия изпълнител Константинос Аргирос. Певецът демонстрира неща, които не видяхме от Буков, Попова и Караянева взети заедно. Скромност преди всичко. А Аргирос има реално с какво да се похвали.

frognews.bg

3 Коментара

Борис

преди 6 месеца

Тази простотия е пълно подражание на холивудските отпадъци,с които допромиват "мозъците"на малоумниците български.А бтв,ах бтв-клоака и селски нужник!

Коментирай

Финли

преди 6 месеца

Повечето телевизии, вкл. и тази, убиват сивите клетки.

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Щом краставата и мазна дебелог@за жаба публикува това,явно не са и намазали с нещо мутрата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.