ГЕНЕТИЧНОТО ОРЪЖИЕ «Sars-Cov-2» Който е ваксиниран, да не чете...

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/genetichnoto-orazhie-sars-cov-2-koyto-e-vaksiniran-da-ne-chete/7188 SvobodnoSlovo.eu
ГЕНЕТИЧНОТО ОРЪЖИЕ «Sars-Cov-2»  Който е ваксиниран, да не чете...

ГЕНЕТИЧНОТО ОРЪЖИЕ «Sars-Cov-2»

Който е ваксиниран, да не чете...

Генетичното оръжие е нов вид оръжие, което е способно да промени генетичния код на човека. Генетичното оръжие уврежда ДНК, като променя нейната първична структура, поразявайки не само засегнатия обект, но и неговите потомци. ДНК съхранява в себе си различията между хората на клетъчно ниво. Всеки човешки геном съдържа белтъчини, които са структурирани по специален начин. Именно тяхната комбинация определя външния вид на човека, продължителността на живот, поведение и т.н.

В основа на генетичното оръжие лежи избирателността на поражение на индивида от определена раса, етнос или националност, пол, възраст и други антропологични признаци, които учените определят чрез анализ на структурата на ДНК. Генетично оръжие в този смисъл могат да бъдат различни вируси и бактерии, създадени чрез генно инженерство. Те са способни да се внедрят в хромозомата на клетката, предизвиквайки мутация и по-нататъшни наследствени изменения.

В американските институти от 2000-та година работи програма за събиране на генетичен материал от жители на различни части на планетата. Тя официално се счита за част от проекта, наречен «1000 Genomes», провеждан под егидата «Усъвършенстване на методите за лечение на неврологични заболявания».

• The International Genome Sample Resource (IGSR)

В рамките на експеримента «изследователи» от САЩ взели кръв от коренни жители на Европа и Азия, също така от Америка и Африка.

Путин относно тайното събиране на биоматериал от руснаците:

«Биологичен материал се събира из цялата страна. При което за различни етноси и хора, живеещи в различни географски зони на Руската Федерация.

Ето въпрос: защо го правят? Извършва се целенасочено и професионално. Ние сме обект на много голям интерес.»

Днес западните учените заявяват за успешно завършване на програмата за събиране на генна информация на жителите на Земята. На смяна на «1000 Genomes» обаче идва нова програма «Proteom» за «дешифриране и изучаване предназначението и взаимодействието на белтъчините».

През 1998 г. американски учени обявиха уникално откритие. Те изкуствено отгледали фрагмент от интерферираща РНК, - попадайки в човешкото тяло, тази молекула може да унищожи определени предварително зададени комбинации от гени. Молекулата убиец, попадайки в организма, намира нужните ДНК, вгражда се във веригата на гена и блокира желаните области. С други думи, РНК се вгражда в процеса на човешката жизнедеятелност и убива жертвата.

Учените от секретни лаборатории разглеждали различни начини за доставка на молекулата убиец в човешкия организъм, най-лесният и евтин способ бил чрез ГМО храна. Но тук възникнало значимо препятствие: чрез храносмилателния тракт генът убиец не се усвоява. Единственият начин да се внедри в организма на човека РНК-убиец е въвеждане чрез кръвта, с други думи, може да се въведе в жертвата вътревенно с лекарства или ВАКСИНИ.

Но този МЕТОД е не само много СКЪП и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН, но и изключително ОПАСЕН. Защото в случай на внезапна масова смърт на населението, виновниците бързо ще бъдат изчислени: който е продал заразената ваксина – ТОЙ Е УБИЕЦ!

Днес сме свидетели на това как плана за депопулация, и внедряване на молекула убиец директно в човешката ДНК, посредством глобална ваксинация се претворява в живота. При което са преодолени всички съпътстващи препятствия:

За да стартира МЕТОДА и бъде «ваксинирано» цялото човечество бе създадена илюзия, за глобална и смъртоносна заплаха от въображаем биологичен вирус (Sars-Cov-2), като за целта човечеството се облъчва с квантов вирус.

Финансиране на този много СКЪП метод бе намерено в лицето на Световната банка и МВФ, които обезпечиха така необходимите милиарди долари за безплатни ваксини, които да достигнат до всеки един жител на Земята. За да бъде сведена до минимум по време ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА на метода, Националните Държави бяха принудени посредством принуждение и поощрение на населението, да приключат с ваксинацията в най-кратки срокове.

ОПАСНОСТ за създателите на този метод може да възникне при внезапна масова смърт. Но ако има много производители на ваксини (различни страни), и ако бъде намерен начин РНК-убиеца вграден в ДНК на човека да се активира след време (1-2 години), тогава няма да може да се докаже, че хората са починали от ваксините. Дори и да се докаже отговорността ще бъде колективна, т.е. виновен няма да има.

Генетични ваксини с РНК-убиец

За да бъде доставен РНК-убиеца в ДНК на човека чрез кръвта е необходима «революционно» нова, ГЕНЕТИЧНА ВАКСИНА. В рамките на една година се появиха следните ваксини:

Китайска: CoronaVac

Западни: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson

Руски: Спутник V, ЭпиВакКорона, КовиВак

Всички тези ваксини използват «революционно» нова технология. Технологията на ДНК и РНК-ваксините се отличават по това, че вместо патоген те съдържат ДНК или матрична РНК, на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция) белтък на патогена.

В природата м-РНК служат за «предаване на данни» за структурата на протеина на рибозомите (органоиди, синтезиращи белтък). Ваксините за «СОVID-19» са препарати, базирани на ДНК или РНК гени. При такава ваксинация в клетките на човека се въвеждат синтетични гени. Ето защо такава технология преди е била ЗАБРАНЕНА, защото това е генна терапия, или метод за генно редактиране.

РНК-убиец (квантово активиране)

Как ще бъде активиран след време РНК-убиеца, вграден в ДНК на човека и доставен в организма чрез ваксинация? Отговорът е: Посредством Вълнова (квантова) генетика. • Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните. • Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – ВАКСИНИРАНИТЕ!

Ученият Пьотр Гаряев, номиниран за Нобелова награда, разказва преди да бъде убит, как неговите разработки и открития в областта на вълновата (квантова) генетика, били откраднати от канадското правителство така, че тези технологии са известни на Запад (вече повече от 20 години), и се използват за военни цели. С помощта на вълнова (квантова) генетика може да бъде убит всеки един жив организъм: човек, животно, растение, бактерия.. Стига да има образец от негов генетичен материал.

При животни и растения е по-лесно, имайки образец от един екземпляр може да бъде унищожена цяла популация (в зависимост от площта на въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета).

При хората е доста по-сложно и това е обусловено с наличието на голямо количество нации, етноси и народи, различни на генетично ниво. Никой не знае общото число, но се смята, че са в предела на 2200-2400, и само на 24 от тях числеността превишава 50 млн. души. Невъзможно е да бъде унищожена всичката тази човешка популация наведнъж.

Друг е въпросът, че ако в ДНК на цялото човечество бъде внедрена ЕДНАКВА матрична РНК (присъстваща във всички ваксини за «СОVID-19), на която е «записан» ключов имуноген (способен да предизвика имунна реакция), взимайки на прицел тази ЕДНАКВА РНК с помощта на вълнова (квантова) генетика (чрез въздействие с електромагнитни вълни и торсионни полета), молекулата ще се превърне в убиец унищожавайки определени предварително зададени комбинации от гени, едновременно убивайки всички ваксинирани белязани с ЕДНАКВА РНК.

«COVID-19» е квантов вирус

«Covid-19» не е инфекциозно възпаление предизвикано от биологичен вирус «Sars-Cov-2», такъв вирус не съществува и не е изолиран до момента.

«СОVID-19» е възпаление предизвикано от изкуствено създаден КВАНТОВ вирус, който е система за излъчване на собствена генетична информация, т.е. не е задължително биологичният вирус да попадне в организма.

Това е квантово копие, холограма, която предизвиква същите поражения както биологичният вирус. Достатъчно е в организма да попадне негово (на вируса) квантово копие. Какво са направили? Текстът и смисълът на РНК на първоначалния коронавирус е бил деформиран, за сметка на къси генни (текстови) вставки в неговия генетичен материал (РНК хромозома). Това напълно променя и превръща неутралния коронавирус в патогенния, квантов, боен вирус «СОVID-19».

Вирусните и бактериални инфекции с помощта на квантова генетика могат да се разпространяват по квантов път, чрез създаване на квантови копия, посредством сваляне на спектрална информация от биологичен вирус, и с помощта на електромагнитни вълни и торсионни полета тези квантови копия се разпространяват светкавично и заразяват хората.

Това са най-нови военни технологии, които се усъвършенстват. Със същия успех могат да бъдат създадени и разпространени с помощта на електромагнитни излъчвания и торсионни полета и други квантови вируси: ебола, зика.. За съжаление тези технологии се намират в ръцете на световната задкулиса, които са заинтересовани за реализиране концепцията на златния милиард.

Квантова защита

Как да се защитим? В случая с квантовите вируси аптечната фармакология на работи. Единия начин (поне в този случай), текстът на РНК хромозомата на «СОVID-19» да бъде върната в първоначалния си вид, или най-добре тези които разпространяват квантовия вирус да бъдат спрени, но това няма как да се случи.

Другият начин, да бъде създадена квантова ваксина, да се изгради вълнови или квантов имунитет, това трябва да стане с помощта на същите електромагнитни вълни и торсионни полета, които сами по себе си са безвредни и предизвикват защитен ефект.

На 4.10.2021 г. във всички руски медии се появи следната новина «В Русия създадоха супер оръжие срещу коронавирус – електромагнитен апарат ТОР». Обърнете внимание, не фармакология, а именно електромагнитен апарат, който е произведен във военен завод.

• В России представили аппарат электромагнитного подавления коронавируса • TOR

П.П. С течение на времето всеки от нас в една или друга степен страда от болести. Някои от тях, както ни се струва, преминат без следа, а някои причиняват сериозни патологични промени. Обаче, постепенното разстройство на защитните функции на тялото стават основа за развитие на паталогични процеси.

Текста е част от публикацията: – „Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус.

Светослав АТАДЖАНОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.