Хюстън, ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/hyustan-imame-problem/143349 SvobodnoSlovo.eu
Хюстън, ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!

От страницата на Козяк научаваме, че Посолството щяло да ИНВЕСТИРА 240 000 долара във някакъв варненски културен център. Те, видиш ли, се възхищавали от българската култура. И само аз ли си мисля, че когато държава на повече от 13 века няма пари за култура, а в културата й ИНВЕСТИРА държава, по-нова от раклите на бабите ни, имаме проблем.

Самата дума "ИНВЕСТИРА" също ме притеснява. Какво означава инвестиция: Инвестицията (от латински език - „влагам“) e дългосрочно влагане на парични средства или капитал за придобиване на финансови инструменти или други активи с цел да се постигнат печелившо възвръщане във формата на лихва, друг доход или повишаване на стойността на инструмента..

Да обобщим: САЩ ни дават пари, като очакват ВЪЗВРАЩАЕМОСТ И ПЕЧАЛБА от това. Срещу подхвърлените ни центове, ние си даваме българската земя за американски военни бази, както се носят слухове, биолаборатории, експерименти, като плацдарм за нападения срещу Русия и всякакви психологически експерименти с тълпата.

Защо ли ми се струва, че доста евтино се продаваме? Или по-скоро ние не се продаваме, защото нито един обикновен, нормален българин не е получил нищо. Продават се гнусните ни политици, които сервилничат и ибрикчийстват на тези, които дори не ги е срам да заявят какво очакват срещу подаянията си!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Психодиспансер

2 days before

"Продават се гнусните ни политици"- тц, г-жо Гунчева, те продават нас, децата, земята и изобщо бъдещото съществуване на държава, наречена "България"!

Коментирай

огнеборец3

2 days before

Те не просто "се продават"! Те се подаряват.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.