Има ли вещици сред нас?!

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/ima-li-veshtici-sred-nas/112714 SvobodnoSlovo.eu
Има ли вещици сред нас?!

Такива жени се плашат от собствените си мисли, защото те често се сбъдват. Съвременните вещици са умни, доста красиви и очите им блестят по особен начин. Те винаги са сякаш замислени за нещо, което другите хора не могат да разберат и да усетят.Съвременните вещици не приличат на страшните старици с брадавици от древността.

Не ядат деца, като тези от приказките и не правят така, че да се пресича млякото на кравите, както в Средновековието. Въпреки това обаче се смята, че този вид "дами" със суперспособности съществуват и не само това, те са достатъчно умни, за да се приспособяват към променящата се среда.

Вещиците в наши дни - градските такива, обикновено са жени, които имат по-специални особености- виждат в бъдещето и/или дори могат да го контролират.

Хората от всички времена се интересуваха от всички свръхестествени и неизвестни. Тази сфера е извън границите на човешкото разбиране, така че често има повече въпроси, отколкото отговори. Така че, не е възможно да се каже 100% точно дали съществуват вещици. Въпреки че хората, живеещи през 10-18 век, не мислеха за това, защото бяха сигурни, че има

Ако анализирате думата "вещица", ще видите, че идва от думата "знай" - да знаеш. Оказва се, че вещицата е жена, която знае много. Вероятно вещиците познаваха и разбраха повече от останалите, което предизвика враждебност и страх. Макар че много хора се обърнаха към вещици за различни помощи, но често го правеха тайно от другите. Вещиците се приписват на такива умения, които предизвикват определени чувства и емоции, променят времето, предизвикват нещастие или успех, причиняват болести или излекуват, предсказват бъдещето.

Има ли добри вещици?

Всичко е много просто. Такива жени са свързани със силите на природата. Те знаят как не само да лекуват хората от болести и неразположения, но и да предизвикват щети, проклятия. Те могат да прокълнат някого, когото не харесват. Разбира се, има добри и зли вещици, така че трябва да стоите далеч от злите и да се отнасяте с уважение към добрите.

 

1 Коментара

Ивайло Кирков

преди 9 месеца

"Ето ме днес съвършено разлистена. Дяволска сила във жеста ми свети. А във очите ми тайни и истини врат като билки в магични котлета..." Помните ли коя невероятна българка го е казала? https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=186&WorkID=10034&Level=3

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.