Изненада: Иван Гешев и Васил Божков в договорка срещу ГЕРБ, Черепа става защитен свидетел?

Близо 3 години Васил Божков се укрива в Дубай

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/iznenada-ivan-geshev-i-vasil-bozhkov-v-dogovorka-sreshtu-gerb-cherepa-stava-zashtiten-svidetel/110421 SvobodnoSlovo.eu
Изненада: Иван Гешев и Васил Божков в договорка срещу ГЕРБ, Черепа става защитен свидетел?

Близо 3 години Васил Божков се укрива в Дубай

Войната за връщането на превзетата държава от ГЕРБ изглежда претърпява неочакван обрат. Запознати твърдят, че изказването на Васил Божков, че е готов да се върне в страната като защитен свидетел съвсем не са празни думи.

Слух твърди, че между него и Иван Гешев има тайна договорка, за да се изправят заедно срещу шайката от мафията ГЕРБ.

Милиардерът избяга в Дубай преди да бъде арестуван и да му бъдат повдигнати обвинения. Той обвини управляващата тогава партия ГЕРБ, че са го рекетирали и е плащал редовно огромни суми, възлизащи общо на 60 милиона лева.

Преди дни във Фейсбук той публикува следното:

„Наглостта на (Бойко) Борисов отстъпи пред страха му. Има защо да се страхува. Готов съм да се върна в България като защитен свидетел“

Изглежда, че публикацията на Божков, който от 3 години се укрива, но следи какво се случва тук може да превърне в ад живота на Бойко Борисов и приближените му.

Информирани източници твърдят, че ако се стигне до сделка между Божков и прокуратурата,  присъдите на Борисов и неговата кохорта се считат за подписани.

В момента всички прожектори на медиите са насочени към Дубай и българската прокуратура в очакване на развитие. Заканата на Божков, че ще се върне предизвика множество коментари в социалната мрежа, като повечето бяха одобрителни и шегаджийски.

Източник: narod.bg

 

2 Коментара

Иван томов

преди 11 месеца

Божков ще се върне убеден съм

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Déjà vu! Already seen! Who will bite the bait? (Муцинка Фешънлиева)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.