Коронавирус 2.0.

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/koronavirus-20/7771 SvobodnoSlovo.eu
Коронавирус 2.0.

Президент Байдън правеше важно изявление. Всички камери, всички канали, която си поисакате медия по света беше включила директно проявата му.

Скъпи Граждани на света,

С удоволствие и преклонение мога да обява края на пандемията от Ковид в целия свят. Според моите сведения, вчера, точно в полунощ, сме постигнали 100% ваксинирани от световното население. Вие се постарахте да изпълните заповедите и молбите, ние се постарахме да ви изненадаме и възнаградим за това. Точно след 24 часа, в 08.00 am EST ще настъпи новата ера за човечеството. Рязка промяна, осигурена за всички нас чрез ваксините. Отлично съзнавам, че има и известен брой хора, които не са си сложили ваксина. На тях мога да кажа – Господ да ви е на помощ. На останалите, на вас, тези които ни послушахте. Поздравления и се покажете добри католици.

II

Пурко се събуди в къщата си във село „Врабча” около 02.45. Тоест 45 минути след обявеното настъпване на новата ера. Този път не му се пикаеше, не му се беше допила вода и т.н. банални поводи и прочее битовизми, които го бяха събуждали по нощите преди. Механизма на събуждането му беше следният: пулса му се ускори, жилите му се опънаха и мускулите – зашариха. Пурко беше стар по местните разбирания, около 60 годишен човек. Но в момента се чустваше на 18. Непознатата сила и младост, която го разпъваше отвътре го накара да закрещи: „Шест,шест,шест, всичко е шест”.

Погледна към жена си, спяща в леглото. Не беше жизнена. Нямаше шестици по челото, посегна да я докосне и разбра, че е удушена. Втория поглед бе за дъщеря му, в съседната стая. И тя не мърдаше, кухненски нож се подаваше от гърдите и, забит чак до дръжката. Слава Богу, поне синът му се бе оказал от правилната страна. Подскачаше в двора и крещеше „six, six,six”. Погледна го в очите и „видя”, че лично той беше удушил майка си и заклал сестра си. На челото му, разбира се, се виждаха ясно трите цифри „666”. Пурко заплака от умиление и го прегърна. Щеше да има някой близък човек до него и в прекрасния нов свят, в който вече заживяха.

III

Бойко Борисов отново се беше изтъпанил в телевизора:

„Уважаеми сънародници, както виждате, на челото ми е изписано, че съм богопомазан. Както винаги съм ви казвал, ГЕРБ значи истина, Герб значи свобода! Ето, отваряме библията и там си пише – настъпи съдния ден и всеки, който имаше на челото си тези три цифри, 666, беше събуден за живот, вечен. Отначало помагаше на Господа, бога наш, да освободи земята от грешници и нечестивци. А после заживя в хармония на земята, за него отново бе спусната райската градина. Останалите в градината го познаха лично и ТОЙ заживя в телата, мислите и делата им”.

Бойко Борисов показваше истинската си природа на завършен егоманяк и самовлюбен индивид. Даже щедро я пръскаше от телевизора. Само че, никой не се интересуваше от това. Останалите живи и дейни бяха инсталирали в телата си, посредством ваксините, чиста и непосредствена връзка с НЕГО. Той им заповядваше, а те правеха само това, което им се нареди. Със жар, с енергия, със страст и удоволствие.

IV

Прекрасният нов свят беше настъпил. Точно както президент Байдън беше обещал в 08.00 am EST. Няколко важни неща се случиха в този миг. Социалният ред и обществата се разпаднаха. Човеците бяха обладани от дявала чрез плана му за ваксинация. Само в един миг, в точно определен ден и час, върху челата на индивидите, които му принадлежаха и приживе се появи числото „666”. Неговата заповед, неговата сила, неговата мощ ги изпълниха и те преминаха в режим „намери и унищожи”. Непокорните МУ приживе индивиди се почустваха замаяни, безсилни и неспособни на съпротива срещу заколението. Пак заради дозите от ваксината, които бяха приели в телата си. И станаха лесна плячка. Имаше и известен брой човеци, които не се ваксинираха. Те оказаха някаква съпротива, но бяха избити от озверялата тълпа. Нямаха никакъв шанс, 1 срещу 1000. Справиха се с тях по-лесно и с по-голямо удоволствие, отколкото католиците с хугенотите през вартоломеевата нощ.

Минаха няколко седмици откакто само „праведните” населяваха земята – райска градина. Всичко беше променено на 180 градуса. Не съществуваха понятия като пари, държави и социален ред. Всеки индивид останал жив действаше и оцеляваше въз основа на заповедите, идващи от самия него. Огладнял, например, виждаше храна и си я взимаше без да плаща и без угризения. Всичко вървеше гладко, до момента, в който някой не му оспори плячката. Предизвиканият се чустваше длъжен, освен правото си да покаже и превъзходство. Започваше борба, но винаги до смърт. Околните оставаха напълно безразлични и безучастни към спора-схватка. Беше обичайна гледка някой да спи със седмици, или да се труди до смърт. Наблюдаващи те го „виждаха”, че това му е заповядано и се примаше като правилно и нормално.

Такова беше новото общество. Може би, беше плод на таен замисъл, назад във вековете. Може би, резултат от случайно хрумване и прищявка. Никой не правеше анализи и не си задаваше въпроси за миналото и бъдещето. Всичко беше съсредоточено в парадигмата: действие тук, действие, сега, накрая ще остане само един, най-праведният.

Не ни е възможно да предвидим как би се развил този нов ред, обладан от краен индивиулизъм и трайно насилие, оставен сам на себе си. Искаме обаче, да ви осветлим как завърши. Някой като Пурко, селския идиот, се изхитри да изстреля балестична ракета с ядрена бойна глава. Това задейства ответните мерки на противника тип: „мъртвешка ръка” и накрая земята беше лишена от присъствието на човеците. С днешна дата, никой не може да каже, дали това беше изпълнение на божията промисъл за победа над сатаната или план на самия него да прибере всички в ада след жътвата. Отговора на този въпрос, не е и толкова важен. За разлика от резултата.

Спас Xристов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.