Крият смъртта на екстрасенса Георги Бедников

Издъхнал в жестока катастрофа на 14 юни

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/kriyat-smartta-na-ekstrasensa-georgi-bednikov/137602 SvobodnoSlovo.eu
Крият смъртта на екстрасенса Георги Бедников

Издъхнал в жестока катастрофа на 14 юни

Популярният екстрасенс Георги Бедников, е издъхнал неотдавна в зверска катастрофа, но смъртта му се крие от неговите роднини и най-вече от брат му Димитър. Трагедията се разиграла на 14 юни.

 

При тежък пътен инцидент, в който фатално се сблъскали две коли, имало два трупа. Сред жертвите се оказал Георги Бедников – един от първите екстрасенси у нас, който преди доста години предсказа смъртта на журналиста, писател и радио водещ Боби Цанков, а след това обяви, че Исус Христос е от извънземен произход. Според запознати е загинала и по-млада от него жена, с която Георги имал близки отношения.

 

Внезапната кончина потопила в дълбока скръб брат му Димитър, който бил изключително привързан към родственика си, и според негови близки нямал никакво желание нито за коментари, нито за бохемски живот, на какъвто били свикнали преди драмата.

Георги Бедников с брат си Димитър 

Братята живеели заедно, никога не се били женили и целия си живот посветили на това, да помагат на хората. Почитателки не им липсвали и те честа разпускали в компанията на красиви жени, но по неизвестни причини не предлагали брак. Знае се, че били мастити реститути. Имали имоти в София и в провинцията, които не желаели да „цепят“ с някого един ден. Въпреки това били кавалери и желани гости на почти всички светски събития, преди да затворят телевизията си БГТВ и да заживеят в луксозен имот край брега на Черно море.

 

После драстично свили светските си изяви. Георги бил силно разочарован от политическата обстановка в страната и не виждал светлина в тунела. Бил наясно, че нещата няма да се оправят и ни предстои голямо затъване. Поради тази причина престанал и да врачува, като от време на време правел изключения за близки. Мъжът решил да се радва на живота и да не мисли за другите. Разтушавал се с кулинария, която му се отдавала до съвършенство, както и цветарство.

Много обичал китките и ги намирал за одушевени същества, които имат свой свят, чувства и мисия на земята.

 

Екстрасенските заложби на братята се „отключили през 90-те години на миналия век. Първоначално Бедникови работели заедно в малко помещение в центъра на София. По-добрият бил Георги, който само с поглед фиксирал на минутата какво мъчи човека отсреща. Когато хората нямали пари, приемал разплати и в злато.

 

Изнизвала се върволица от желаещи да им се гледа. Брат му Димитър записвал часове, а Жоро, както всички го наричали, давал поле за изява на дарбата си. Той предрекъл и връзката на брат си с телевизионната легенда Миглена Ангелова. Мадам „Искрено и лично“ попаднала лесно в плен на двамата сензори, които умеели да подържат интелектуални разговори, освен това поназнайвали туй-онуй от невидимото.

 

Георги бил убеден, че любовната афера няма да свърши с брак и ще отмине като пролетен дъжд. Така и станало. След като осведомили цялата българска общественост, че са в любовни отношения, Димитър Бедников и Миглена Ангелова се разделили, макар че тя тайно се надявала да минат под венчило и да му роди дете. Бебето било мисия невъзможна, защото  журналистката вече била във възраст, предвестник на менопаузата.

 

Мнителният и болезнено ревнив към брат си Георги подозирал, че Ангелова не таи истински чувства към батко му. Допускал, че като една истинска мъжемелачка тя е направила проучване и е наясно с капиталите на фамилията Бедникови.

 

Дядото и бащата на братята били изключително заможни и живеели добре дори при социализма. Таткото бил изобретател на електронния калкулатор „Елка“, което му носело слава, уважение и дивиденти. На децата си оставил имоти в София и Дупница, откъдето са корените на семейството. От него наследили и дялове в няколко американски фирми в Чикаго, Лос Анджелис и Ню Йорк.

 

Георги и Митко живеели разкошно, без да си дават много зор за работа. Екстрасенсът разказвал невероятни истории за отвъдното, Дева Мария и Христос, но така и не провидял датата и часа на собствената си смърт.

 

„Развитието на технологиите на земята не се дължи на умствения капацитет на хората, а на други цивилизации, които са ни създали, и ние сме техни опитни мишки. Виждате за 100 години какъв бум се случи в техническите творения. И при този бум се спря ходенето до Луната, свихме се само до орбитална лаборатория около Земята и никой не си задава въпроса: „Защо?“. Отговорът е елементарен – просто не ни се разрешава. Пратихме до Марс марсоход и за финала какво – започнаха да се показват разни сенки, останки от найлонови торбички, някакви смущаващи кадри. Новостите са зададена информация, която трябва човечеството да получава на порции.

 

Ще се открие лекарство, което окончателно ще реши въпроса с вирусите, от каквото естество да са те. Дори бих казал, че има такова, но се пази в тайна. Вече е изобретен и заместителят на петрола, но всичко е строго секретно. Афишира ли се, ще се сринат цените на черното злато. Открит е виновникът за образуването на раковите клетки, но официално не се казва, правят се намеци, предположения. Но лекарство ще има, ракът ще бъде победен. Откривателят няма да бъде от развита икономическа държава. Не съм сигурен, че ще е и от България“, редеше разкритията си покойният вече Георги Бедников.

Източник: Уикенд

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.