Лиляна Павлова роди тайно син

Ексминистърът на регионалното развитие и благоустройството стана майка на 46 години

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/lilyana-pavlova-rodi-tayno-sin/132078 SvobodnoSlovo.eu
Лиляна Павлова роди тайно син

Ексминистърът на регионалното развитие и благоустройството стана майка на 46 години

В края на миналата седмица бившият регионален министър Лиляна Павлова е родила третата си рожба. За целта е постъпила в елитна столична болница.

Малко след като през есента на миналата година изтече мандатът на 46-годишната дама като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, се разбра, че е в очакване на мъжка рожба.

 

Запознати твърдят, че бебето се е появило на бял свят между 15 и 18 април, но новината се пази в тайна. Годишната й заплата на сладкия пост бе 600 000 евро. Павлова обаче умишлено не поела нов работен ангажимент, за да може да си освободи време за грижите за третата й рожба. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да е момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова.

 

Връзката й с новия й партньор вече е на няколко години и е официална. Тя го дари със син за пръв път в края на 2022 г., когато бе на 44 г. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“ в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря – София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж. Бившите съпрузи са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново.

Източник: Уикенд

3 Коментара

Бля, бля

преди 1 седмица

И какъв е е смисълът на тази информация? Родила едно ,две та три ние едва ли скоро ще им берем гайлето. Да го мислят нашите внуци ,които пак ще бъдат прецакани от отроците на червено евроатлантическа подлога.

Коментирай

Коко

преди 1 седмица

Ужас, кой се е бил напил без паметно?

Коментирай

Коко

преди 1 седмица

Ужас, кой се е бил напил без паметно?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.