Не подценявайте детската мафия

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/ne-podcenyavayte-detskata-mafiya/131586 SvobodnoSlovo.eu
Не подценявайте детската мафия

Не подценявайте детската мафия. Институциите прикриват истината за нея, защото директорите и родителската общност също я прикриват. А децата най-много я прикриват. Прикриват я заради страха, толерантността на големите и слепотата им към грешките на малолетните и непълнолетните .

Кражби , насилие, псих.тормоз, изнудвания, склонявания, лъжи, клевети, отмъщения, унищожаване на чужда и общ. собственот , злоупотреба с вещества, търговия, секс от 4,5 клас, опозорявания, засади, преследвания, терор в мрежите, нарушения на училищния и вътресемейния правилник, тотална деморализация…това е ежедневие във всеки момент

Всички са я виждали в единичните й проявления , но никой не я владее и познава в цялост. Ще я познаете по броя на жертвите. Всичките деца в България и по света.

Ослушвайте се, оглеждайте се пряко. Тя е на площадката, до железарията, на ъгъла на блока, в ,,лабиринта,,, в МОЛ-а, най-често в училището, по коридорите и в храстите до училището, в общ.транспорт, в апартаментите ви, вечер пред ДСК или в градинката пред Съветска.

За нея няма да се информирате от медийното пространство. 

Тя е по-жестока от класиката в престъпния ,,жанр,,

По неофициални данни най-големият процент от престъпността се пада на детската престъпност у нас. 

Децата. Те не са резервно копие на родителите . Децата са копия на божествеността.

А този закон за нищо не става👎

Стела Богомилова

3 Коментара

песимист

преди 2 седмици

И какво и кой да го направи? Защото всички приказвате, ама от приказване полза никаква!

Коментирай

огнеборец3

преди 2 седмици

Детската мафия!? Навсякъде!? Кажете истината - това са групите от малки ЦИГАНЧЕТА!!! Ръководени от своите по-големи братя и бащи - ЦИГАНИ. В капиталистическа България - три поколения ЦИГАНИ - рамо до рамо!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.