Новият Нострадамус: Третата световна война е сигурна

Екстрасенс от Бразилия ни плаши с природни бедствия и еволюция на изкуствения интелект

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/noviyat-nostradamus-tretata-svetovna-voyna-e-sigurna/124424 SvobodnoSlovo.eu
Новият Нострадамус: Третата световна война е сигурна

Екстрасенс от Бразилия ни плаши с природни бедствия и еволюция на изкуствения интелект

Самопосочилият се  за "Нострадамус на новото време" – Атос Саломе сподели своите пророчества за новата 2024-та година. 37-годишният бразилец предупреди, че годината може да бъде "нова глава в човешката история", изпълнена с извънземни контакти, бунт на изкуствения интелект и роботите, глобални катастрофи, но все пак, според него има и надежда.

Саломе твърди, че е предвидил глобалната пандемия от коронавирус, финала на световното по футбол, войната в Украйна и дори смъртта на кралица Елизабет II.

 

Сега той насочва вниманието си към 2024 година и твърди, че ще се случи следното:

 

1. Относно космоса, Саломе твърди, че 2024 г. ще бъде напълно "трансформираща" година, през която хората най-накрая ще установят контакт с извънземни. Това, обаче, няма да прилича на  филмите. Той предвижда, че хората и извънземните ще комуникират чрез криптирани сигнали, разменящи се от мрежа от телескопи.

 

2. Според Саломе, "астероид, изобилстващ от ценни материали", се движи към Земята и ще се приземи безопасно. Този събитие ще предизвика нова космическа надпревара.

 

3. С темповете на развитие на системите за изкуствен интелект, Саломе предсказва, че свръхинтелигентните системи дори ще постигнат самосъзнание през 2024 г. и ще се превърнат в съзнателни цифрови умове, които могат да функционират без помощ от човек. Това ще бъде пробуждането на изкуствения интелект, като роботите разработват език, чрез който ще комуникират, но той ще остане непознат за хората.

4. Въпреки че Саломе предсказва третата световна война, той отбелязва, че заплахата не идва от конфликта в Украйна или Израел, а може да бъде предизвикана внезапно от събитие в Южнокитайско море или голяма кибератака.

 

5. Според екстрасенса, 2024 година може да донесе и глобална катастрофа, като природни бедствия почти ще опустошат планетата. Той предсказва три основни точки на бедствията – в Близкия изток и Африка - Южен Судан, Сомалия и Йемен.

 

Източник: lupa.bg

 

2 Коментара

гост

6 months before

Щом в тези три основни точки на бедствията не фигурира Банкя , значи няма страшно и ще ядем печени тикви.

Коментирай

Мария луна

6 months before

Изглежда този сайт е на Пеевски,стилът на списването,"информациите"предложени ни,липсата на форум под статии свързани с Пеевски доказват съждението. "Словото е жълто,"нострадамско", .Липсват предсказанията на Ванга за2024 год и за ШЕНГЕН!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.