ПЛАНИРАНА ЛИ Е ПАНДЕМИЯТА?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/planirana-li-e-pandemiyata/7789 SvobodnoSlovo.eu
ПЛАНИРАНА ЛИ Е ПАНДЕМИЯТА?

Хиляди лекари и общественици наричат пандемията глобално престъпление и световна диктатура с медицинско оправдание. На свои конференции са резюмирали следните факти за това свое становище:

Две години преди Covid-19 да излезе на световната сцена, Европейският съюз, САЩ, Китай и други държави изведнъж започнаха да изнасят стотици милиони тестови комплекти за Covid-19.

През 2013 г. музикант прогнозира с песен глобална пандемия с коронавирус и казва, че това ще се случи през 2020 г.

Той знаеше това заради лично разследване на така наречените „теории на конспирацията“.

През 2017 г. Антъни Фаучи гарантира в прогноза изненадващо огнище на инфекциозно заболяване по време на първия мандат на администрацията на Тръмп.

Точно преди избухването на пандемия на коронавирус, Бил Гейтс организира глобално учение за пандемия на коронавирус: Event 201.

Точно преди избухването Глобалният съвет за наблюдение на готовността обявява на света да бъде готов за пандемия от коронавирус.

През 2018 г. Институтът за моделиране на болести обяви за вероятно възникване глобална пандемия с грипен вирус с произход от Китай в района на Ухан?!

През 2018 г. Бил и Мелинда Гейтс обявиха, че през следващите години ще има глобална пандемия от инженерно създаден вирус.

Коронавирусът SARS-CoV-2 е създаден в лабораторията за биологична безопасност ниво 4 в Ухан, която е получила финансиране от милиони долари от Антъни Фаучи.

Няколко филма описват пандемията на коронавируса с много подробности и дори споменават хидроксихлорохина като лек.

При откриването на летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г. изиграха спектакъл за пандемия от коронавирус?!

Разследващият журналист Хари Вокс прогнозира през 2014 г., че ще бъде причинена глобална пандемия, така че „управляващата класа“ да може да осъществи по-високо ниво на авторитарен контрол.

Разследващият журналист Антъни Пач прогнозира глобална пандемия с изкуствен вирус, който ще бъде използван за налагане на ДНК променяща ваксина върху човечеството.

Д-р Кари Мадей изучаваща ДНК и ваксини в продължение на десетилетия заявява, че планът е да се използва ваксината срещу Covid-19 за стартиране на процеса на трансхуманизъм: препрограмиране на човешката ДНК.

Служителят на ЦРУ д-р Джон Колман изучаваш тайни общества заявява, че тяхната цел е да обезлюдят земята чрез организирани пандемии от фатални бързодействащи заболявания.

В щата Джорджия през 1980 г. е издигнат огромен паметник с десет насоки за човечеството на осем езика. Първата от тези „десет заповеди“ е, че човечеството трябва да бъде намалено до половин милиард души.

Бил Гейтс заяви по време на разговор на TED, че могат да се използват нови ваксини за намаляване на населението на света с 10-15%.

"Здравният рейнджър" Майк Адамс преди години предсказа това, което виждаме да се случва сега: пускането на инженерно разработено биооръжие, последвано от мандат за ваксини, огромно държавно финансиране за ваксиналната индустрия и ваксина, която се разработва за рекордно кратко време. Той също така прогнозира, че тази ваксина ще убие безброй хора в рамките на няколко години.

През 2010 г. Фондация Рокфелер публикува „Сценарий за бъдещето ...“, в който те описват предстояща глобална пандемия, която трябва да доведе до прилагането на авторитарен контрол над хората, който ще се засили след пандемията.

През 2020 г. те публикуват наръчник за това как да се създаде този свят на контрол, с ръководство стъпка по стъпка. Те заявяват, че животът не може да се върне вече към нормалното, докато светът не стане „заключен“ с този контрол отгоре надолу от авторитарните правителства.

Наистина виждаме, че Бил Гейтс и много други по света веднага поемат контрола по безпрецедентни начини, като прилагат патенти за идентификационни номера на ваксини, микрочипове, които ще се имплантират на хората, налагат носенето на маски за лице, социално дистанциране, принудително заключване, проследяване за непозволени контакти , и т.н.

Част от този контрол отгоре надолу е екстремна цензура върху всеки един глас от лекари, учени или други експерти, които критикуват случващото се.

Всички прогнози бяха направени малко преди това да се случи.

Имайте предвид, че всяка една прогноза за тази пандемия беше обявена няколко години, или дори месеци преди да се случи. Това е важно.

Гейтс и Фауци лъжат публиката си, когато казват, че „историята ни казва, че това ще се случи“, но няма историческа основа или прецедент за гарантиране появата на глобална пандемия на коронавируса в рамките на няколко месеца или години. Никога в историята не се е случвало подобно нещо в такъв глобален мащаб.Фактът, че подобно историческо уникално събитие беше предсказано много подробно - от филми, предавания, следователи, лекари, тези, които финансират лаборатории, които развиват тези вируси, тези, които печелят милиарди от тези пандемии, тези, които искат да създадат съвсем ново ниво на контрола в нашия свят и т.н. - показва, че всичко е планирано.

Има Ли Признаци, Че Пандемията Се Манипулира?

Досега разгледахме индикации, че пандемията е била планирана предварително. Ако наистина е дирижирано, това също трябва да е очевидно по време на пандемията. Планираната пандемия също е контролирана пандемия.

Планът За Контрол Над Света

Всички сме чували думата „глобалисти“ и преди, но за тези, които не са запознати с нея: това са хора по целия свят, които планират да създадат едно глобално правителство, за да могат да имат пълен глобален контрол върху здравето, религията, финансите, политиката - всичко.

Основни играчи в това са ООН , Световният икономически форум , Световната здравна организация, Европейският съюз, Международният валутен фонд и много други. Наскоро те се събраха в събитие, наречено Световен икономически форум DAVOS, където прогнозираха как пандемията ще бъде използвана за разгръщане на техните планове.

Ето някои от изявленията на Клаус Шваб, финансист на Световния икономически форум:

„Сега е историческият момент във времето, не само за борба с вируса, но и за ОФОРМЯНЕ НА СИСТЕМАТА. Пандемията представлява прозорец с възможности за НУЛИРАНЕ НА СВЕТА. Светът трябва да действа съвместно и бързо, за да ПРЕОБРАЗИ ВСИЧКИ АСПЕКТИ на нашите общества и икономики, от образователни до социални контакти и условия на труд. ВСЯКА СТРАНА, от Съединените щати до Китай, трябва да участва и всяка индустрия, от нефт и газ и остаряла технология, трябва да бъде трансформирана. "

Основен лидер на гобализма е Световният икономически форум, основан от Клаус Шваб. Той набелязва основните им цели в следните три „проекта“: Covid19, последван от Global Governance и Internet Governance.

Никой Не Иска Тези Организации

Нито един човек на земята не е гласувал тези организации дори да съществуват, камо ли да поемат пълния контрол върху живота ни, семействата, общностите, работните места, здравеопазването, индустрията и др. И все пак те се представят като нашите „световни лидери“, които планират цялото ни бъдеще. Световната здравна организация се представя като глобален шеф на нашето здраве, без никой от нас да е избрал тях. Те прилагат тирания в масовите медии и социални медии, където не е разрешено изразяване на алтернативни мнения от медицински или научен опит, освен ако това не е в съответствие с насоките на тази „Световна“ организация.

Десетки хиляди лекари и учени са цензурирани по целия свят от Facebook, Youtube и Twitter. Защо? Защото тези гиганти в социалните медии заявяват, че САМО казаното от Световната здравна организация е вярно. Цялото човечество трябва да се подчини на тези хора, които са се позиционирали над всички нас, без никога да искаме нашето мнение или дори да се консултираме с други медицински експерти. Всъщност всеки медицински експерт, който се обявява против техните решения, е цензуриран.

Това означава пълна загуба на медицинска свобода, загуба на свобода на словото, загуба на истинската наука, загуба на истинска журналистика и налагане на диктатури от организации, за които никой не е гласувал, ръководени от хора, които никой не е искал и въпреки това те просто превземат нашия свят. Те са големият побойник на детската площадка, който го играе началник над всички.

Нека това стигне до вас: човекът, ръководещ Световната здравна организация, е буквално комунистически терорист , участвал в убийството на хиляди невинни хора, опитвайки се да наложи комунизъм на Етиопия.И този човек тормози целия свят, казва на всички нас какво можем и какво не можем, цензурирайки всеки медицински специалист, който има различно мнение, изисквайки сляпо подчинение от цялото човечество, като същевременно налага мандати да бъдат ваксинирани от техния финансов спонсор номер едно : Бил Гейтс .

Това ли е светът, в който искаме да живеем отсега нататък? За Все Повече Пандемии, Докато Човечеството Се Подчини?

Тези глобалисти дори заплашват човечеството с повече страдания, ако не се подчиним на техния пълен контрол. Принц Чарлз също се присъедини към DAVOS и публично заяви:„Ще има все повече пандемии, ако сега не направим„ голямото нулиране “. А Бил Гейтс вече говори за „пандемия две и три“.

Изследователят, който още през 2013 г. прогнозира пандемията на коронавирус през 2020 г., последвана от бунтове, каза, че планът е да се създадат поредици от пандемии през 2020-2030 г. Това десетилетие е избраната времева рамка, за да превърне света в една голяма бананова република, управлявана от луди властолюбци, които обезлюдяват земята и поробват останалата част от човечеството.

Те планират да причинят колкото се може повече пандемии, за да пречупят гръбнака на човечеството, докато всички се подчинят на глобалния им контрол.

Започвате ли да разбирате защо повече от 500 лекари от Германия, 600 лекари от Испания, хиляди медицински експерти от САЩ и много други по целия свят наричат тази пандемия „глобално“ престъпление?

Лидерите На Католическата Църква също Предупреждават Човечеството

Архиепископи и кардинали от Римокатолическата църква написаха писмо до човечеството, за да ни предупредят за глобална тирания под прикритието на Covid-19. Това е откъс от това историческо послание, което е преведено на много езици и е изпратено до лидери по целия свят.

„Имаме основания да вярваме, въз основа на официални данни за честотата на епидемията, свързана с броя на смъртните случаи, че има сили, заинтересовани да създадат паника сред световното население с единствената цел да наложат трайно неприемливи форми на ограничение относно свободите, контрола върху хората и проследяването на движенията им. Налагането на тези нелиберални мерки е обезпокоителна прелюдия към реализацията на световно правителство извън всякакъв контрол. "

Има Ли Надежда? Какво Можем Да Направим?

Има ли надежда за нашето бъдеще, или сме предадени в безмилостните ръце на тези нечестиви мултимилиардери, които искат да обезлюдят земята и да поемат тотален контрол над човечеството?

Да, има надежда. Бъдещето е по-светло, отколкото дори можем да си представим! Това не е сценарий за гибел и мрак, а призив за събуждане за човечеството да спре да вярва сляпо на мафиотските медии и перверзните политици и да се издигне като едно за бъдещето на свободата.

Светослав АТАДЖАНОВ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.