Полякиня приюти в дома си украинска бежанка и остана без мъж и покрив над главата

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/polyakinya-priyuti-v-doma-si-ukrainska-bezhanka-i-ostana-bez-mazh-i-pokriv-nad-glavata/26791 SvobodnoSlovo.eu
Полякиня приюти в дома си украинска бежанка и остана без мъж и покрив над главата

Полякиня остана без съпруг и покрив над главата си, след като приюти в дома си бежанка от Украйна, пише местното издание Fakt.

Потърпевшата Анна признава, че разногласията с половинката й започнали веднага, след като в къщата й заживяла 31-годишната украинка от Херсон.

Тя споделя, че е помогнала на бежанката да се адаптира към живота в Полша: помагала й да учи езика, опитала се да й намери работа...

На фона на всичко това обаче обстановката в дома й се нажежавала, а между нея и мъжа й все по-често започнали да избухват конфликти.

„Съпругът започна да ми прави забележки, че не се обличам добре, че не се гримирам, че не правя нищо вкъщи. В същото време й посвещаваше все повече време. 

Веднъж по време на обяд той ми се развика, защото поправих украинката, когато се опита да говори полски. Двамата станаха неразделни и избягваха компанията ми. Когато опитвах да говоря с него по тази тема, той казваше, че само така ми се струва”, споделя потърпевшата.

Полякинята добавя, че на 30 март с мъжа си се скарали за пореден път. След конфликта тя се озовала в болница с нервен срив.

Прибирайки се у дома, заварила съпруга си с украинката. Двамата си пийвали вино в кухнята сякаш нищо не се било случило.

Последвал нов скандал, по време на който мъжът й извикал полиция.

След този инцидент Анна заварила съпруга си в леглото с 31-годишната бежанка. Това я накарало да събере багажа си, да напусне семейното гнездо и да подаде молба за развод.

„Тя публично го нарича свой съпруг, въпреки че все още не сме разведени. Бих искала да си върна това, което съм инвестирал в този брак. Изплатих кредитите и дълговете му, инвестирах в ремонта на апартамента му и след всичко това той ме изгони като куче“, оплаква се измамената съпруга. 

Мъжът й отказва да коментира ситуацията.

blitz.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.