Предлагат пари, за да запишат покойници за жертва на вируса! Кой печели от раздуването на жертвите?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/predlagat-pari-za-da-zapishat-pokoynici-za-zhertva-na-virusa-koy-pecheli-ot-razduvaneto-na-zhertvite/6760 SvobodnoSlovo.eu
Предлагат пари, за да запишат покойници за жертва на вируса! Кой печели от раздуването на жертвите?

Дали управляващите не нагнетяват изкуствено страх и паника у хората, за да стоим под ключ, докато те вършат някакви техни машинации? Изглежда като брътвеж на конспиратори, но само на пръв поглед, проучи Narod.bg.

Оказа се, че има достатъчно сигнали за фалшиво надуване на броя на заразените и починалите от страна на шефове на болници, въпросът е кой печели от това?!

Ето на какви коментари попаднахме във фейсбук:

„На първата ни братовчедка майка й почина. Обадили й се по телефона и й предложили 1800 лева, за да запишат в епикризата, че е починала от коронавирус. Какво повече да кажа…”, пише Гергана Димитрова.

Друг потребител – Магдалена Попова, допълва зловещата картинка със случка от Кюстендил:

„Бабата на жена ми почина оня ден поради дългогодишна сърдечна недостатъчност и съпровождащи други заболявания. Тогава без желанието на близките на жената взели мъртвото тяло в болницата… И записали, че е починала от коронавирус. Това се случва в Кюстендил. Моля разпространете информацията, за да се разконспирират измамниците”, призовава Магдалена Попова.

Narod.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.