СЪСТРАДАНИЕ И МИЛОСЪРДИЕ?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/sastradanie-i-milosardie/5974 SvobodnoSlovo.eu
СЪСТРАДАНИЕ И МИЛОСЪРДИЕ?

Начинът по който живеем, определя и

начина, по който умираме.

Митът за ваксините се руши пред очите ни. Разкриват се лъжите на лудите демагози. И как да гледаме на лекарите, на които сме се доверявали до сега, след като мнозина от тях са вече разкрити като ключови фигури в най-големия заговор против здравето и живота в човешката история. Нашата вяра в тях е в руини, разбита от лъжите на хора, на които сме имали доверие – религиозни проповедници, лекари и политици, които днес са съучастници в клане, толкова чудовищно, че човек дори не може да си представи какво наказание заслужават архитектите на тези зверства.

В наши дни не може да намерим много морал, така че е важно да го подхранваме, когато го намерим, независимо къде се намира. За всички ни изглежда достатъчно ясно, че последната крепост на морала в свят, погълнат от мегаломански стратегии за бъдещето, няма място за молитвите на вярващите. Има ли надежда за някой, когото познавате, който е на прага да умре в напреднала възраст? Склонността за уважение къмморалното и божественото е систематично потискана от хора, чиито лица не можем да видим и мотиви, които не можем да разберем, докато тези ваксини за унищожение саботират бъдещето ни и на случаен принцип убиват и деца в неразбиращ ужас на родителите им и оставя възрастни в неутешима самота. Какво състрадание притежава всеки лекар, или медицинска сестра, които ще ваксинират невинно дете с течност с неизвестен състав и непридвидимо във времето действие? Вече малцина си спомнят, че преди години ги наричахме „милосърдни сестри”, а на лекарите гледахме като на наши спасители. Колко правителствени служители и лекари чуваме по медиите непрекъснато да лъжат, че ваксините са напълно „безопасни и ефективни“. Само за да запазят добре платената си работа.

В многолюдни демонстрации днес, хората по света настояват правителствата да не ги тровят с проблемните ваксини, да не унищожават живота им с измамни тактики за наплашване, да не ги принуждават да затварят бизнеса си, като не позволяват на клиентите да купуват продуктите им, защото нямат COVID паспорт и преди всичко да не ги разболяват от бактериална пневмония, като изискват да носят маски, които не предпазват от нищо. Те демонстрират и срещу заграбването на финансовата власт и обедняването на световното население с предлога на фалшива пандемия, която не може да отговори на единствения въпрос, който всички задават:

"Защо трябва защитените да бъдат защитени от незащитените, като принуждават незащитените да използват защитата, която не е защитила от заразяване и заболяване защитените на първо място?"

Никое правителство не иска да отговори на това. И въпреки това продължават със своите садистични блокирания, с тези тиранични схеми за социален контрол, а гневът на света кипи и фантазира за подходящи наказания за измамниците, които продължават този ужас.

Когато открито и нагло се обяви обосновката за депопулация от „излишното население” и че трябва да убием мнозинството, за да осигурим здравето и живота на малцината избрани, на които е позволено да оцелеят, ние достигаме точка, от която човечеството може да не се върне назад и никога да не стане това, което някога е мечтало да бъде. Възвишената вяра в бъдещето, която е направила Земята толкова прекрасно място за живеене, никога не може да бъде възстановена чрез умишлено убиване на нежелани хора. С други думи, докато могъщите на върха въртят колелото на рулетката на съдбата, за да определят кой да живее и кой да умира, ние губим всяка надежда за бъдещето, като превръщаме света в истински ад, от който никога няма да се възстановим.

Вече се очертава съдбоносно предупреждение. Ваксинираните са разколебани във вярата си, че са решили проблема с болестта и би следваало да бъдат. Всяко проучване, проведено до сега, показва, че инокулираните са по-склонни да се заразят с болестта, която уж ваксината предотвратява. В момента най-ваксинираните държави са най заразени. Така че, тяхното смущение от собствената им наивност и предоверяване на официалната пропаганда трябва да бъде категорично налице. Колко бустера ще са необходими, за да се почувстват в безопасност сега? Някой знае ли наистина?

Неваксинираните, подкрепени от експертните показания на честни лекари, които просто преследват истината, знаят със сигурност, че неприемането на тези чудовищни правителствени измислици е ключът към тяхното здраве. Но хората, които са жертви на собствената си наивност и вяра в компроментираните управляващи, настояват за това, че са на правилната страна, което винаги е било особено видимо, както в религиозните, така и в расовите и етнически спорове през вековете. Защитата на догмата никога не е била причина нито за умереност, нито за толерантност. И в двата случая разбирането на противоположното мнение на другия, винаги е било отличителен белег само за изключително просветените и забележимо липсва при тези, които остават в твърдите си вярвания. А това просто означава, че нашата догма, която използваме, за да ни успокои, ни е провалила. Всички сме твърде запознати с тази силна омраза към съперниците, които тровят принципните спорове.

Разбирането на нечии заблуди, обаче не означава прошка за предумишленото насилие, смърт и икономичедси колапс. Сега имаме проблем, какво да правим с всички онези, които са се опитали да ни убият по прозрачвата причина, която направи милиарди за тези, които са го измислили, произвели го и са го инжектирали в ръцете на милиарди хора, доста от които са загинали, или ще умрат в недалечно бъдеще.

Има само едно наказание за такова голямо престъпление, най-голямото престъпление в историята, и това е незабавното изкореняване, без абсолютно никакво зачитане на комфорта, или правата на онези, които скоро ще бъдат признати за виновни за този безпрецедентен, неизчислим ужас. Всички тях. Към тази неприятна задача и неоспорима отговорност целият човешки вид трябва да насочи своите непоклатими усилия. Никой, който е участвал в това неописуемо зверство, никога не трябва да избяга от болезнената компенсация, която заслужават, тъй като няма възможно смекчаващо обстоятелство, което някога би могло да ги оправдае.

Светослав Атаджанов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.