СЕНЗАЦИОННО: Пригожин е жив и готви отмъщение

Това твърди анализатора д-р Валери Соловей

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/senzacionno-prigozhin-e-zhiv-i-gotvi-otmashtenie/116052 SvobodnoSlovo.eu
СЕНЗАЦИОННО: Пригожин е жив и готви отмъщение

Това твърди анализатора д-р Валери Соловей

Според един политически анализатор от Русия д-р Валери Соловей, Евгений Пригожин, който е ръководител на групата "Вагнер" твърди, че е оцелял в самолетната катастрофа от миналата седмица, загинал е двойникът му. Според Соловей, този инцидент е бил част от опит за убийство, организиран от президента Путин. Според анализатора, самолетът, предназначен за Пригожин, е бил свален от руската противовъздушна отбрана, не е имало взрив на борда.

Соловей смята, че операцията е била планирана в Съвета за сигурност на Русия и е била поръчана лично от президента. При този инцидент е загинал неговият двойник, докато самият Пригожин се е намирал на друго безопасно място. Този факт, по мнението на анализатора, е известен и на Путин.

Соловей е уверен, че Пригожин се готви за отмъщение срещу хора, които са искали да го унищожат и са убили негови близки. Той също така посочва, че Пригожин разполага със значителната сума от над 2 милиарда долара в биткойни, които ще използва за изпълнение на своите планове за разплата.

Соловей също така разкрива, че ще сподели местоположението на Пригожин следващия месец, но отхвърля възможността той да се намира в Африка, където основно оперира частната армия "Вагнер". Въпреки това, анализаторът не предоставя конкретни доказателства, които да подкрепят неговите твърдения.

Източник: pik.bg

 

6 Коментара

Пламен

преди 7 месеца

Ивче, и Асан (Алексей Петров) е жив, а пък Путин ти праща много поздрави!

Коментирай

Крис

преди 7 месеца

ПИК се излагат. Въпросният Соловей миналото лято вещаеше как Путин имал не помня какво тежко психическо разстройство и по негови "сигурни" източници до края на годината щели да го изкарат в усмирителна риза от Кремъл. Толкова по "анализите" и "прогнозите" на този очевидно недобре психически човек. Той си е в Русия и тъй като никой не прави опити да му пречи да си приказва фантасмагории на воля, явно службите гледат със снизхождение на приказките му.

Коментирай

Абе Иво,

преди 7 месеца

точно на В. Соловей ли се довери? Ами че той, Соловей, от доста време има нужда от спешна психиатрична помощ.

Коментирай

Иван

преди 7 месеца

Глупости на търкалета, двойник не може да има същото ДНК!

Коментирай

Ха- Ха

преди 7 месеца

Пак препечатвате глупости, много ги обичате.

Коментирай

Ачо

преди 7 месеца

Че,защо да готви отмъщение щом е жив!Амуджа нещо си пил!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.