Силиконът в атака! Ася Христова праща манекенки да бранят Румен Вълка

Ася Христова се заела да извади чичко-паричко Румен Вълка от килията

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/silikonat-v-ataka-asya-hristova-prashta-manekenki-da-branyat-rumen-valka/142953 SvobodnoSlovo.eu
Силиконът в атака! Ася Христова праща манекенки да бранят Румен Вълка

Ася Христова се заела да извади чичко-паричко Румен Вълка от килията

Бившата манекенка на „Визаж“ Ася Христова, която е настоящата партньорка и майка на дъщерята на Румен Гайтански – Вълка, е сред красавиците с пребогат интимен живот. Двамата от години живеят на семейни начала и не посещават светски парти, за да не попадат във фокуса на медиите. Почиват в чужбина, където Вълка има куп имоти, а спокойствието и луксът са им гарантирани, четем във „Филтър”.

След като Румен Гайтански влезе в ареста заради обвинението в подбудителство по разследването за отпуснат от Българската банка за развитие кредит от 148,5 млн. лв., Ася Христова звъняла на всичките си приятелки от палавите манекенски години. Моделът на „Визаж“ настоявала пред тунингованите си със силикон колежки да активизират всичките си връзки нависоко, за да осигурят излизането на Вълка от ареста.

Малко преди да бъде задържан, Вълка и Ася са почивали в Гърция в луксозната си къща в известния комплекс „Сани“, в който държат и суперскъпата си яхта. Двойката купува имота, който се намира на първия ръкав на полуостров Халкидики – Касандра, преди три години за 3,4 млн. евро.

След това го ремонтира за още 600 хил. евро, а с интериора се заема лично Ася, както правят повечето половинки на най-богатите мъже в България.

Христова е един от най-популярните модели у нас преди 20 години, като успява да направи кариера и в чужбина.

Брюнетката използва красотата си като оръжие, за да си осигури луксозен живот – пътува до скъпи дестинации, пазарува последните дизайнерски колекции от бутиците в Европа, посещава най-реномираните ресторанти с Мишлен звезди.

Името ѝ е забърквано в куп афери преди да срещне Гайтански, а сред интимните ѝ партньори личат имената на боса на ВИС Георги Илиев, Тодор Славков и небезизвестният бохем и бизнесмен – покойният Христо Сираков – Ицо стоте манекенки.

Двамата с Вълка се запознават в Ню Йорк, където той е на делова среща, а тя има ревю. На срещата присъства и плейбойката с певчески претенции Соня Васи, която влиза в ролята на сватовница.

Гайтански е толкова впечатлен от хубавицата, че скоро след първата им среща ѝ подарява ферари, а за да засвидетелства любовта си, прекратява връзките си с всякакви други жени. Дъщеря им Тея се ражда през 2008 година.

Въпреки скептицизма на мнозина Христова трайно влиза в сърцето на Гайтански и той запазва връзката си с нея, което не се случва с предишната му партньорка Ивайла Бакалова, от която също има дъщеря – Рая.

Факт е, че Гайтански сам се предаде на властта, надявайки се така да внуши, че е невинен. Малко преди това да се случи, Кумчо Вълчо обикаля всичките си явни и тайни партньори, за да уреди бизнес отношенията си.

Неотдавна бе лансирано твърдението, че Румен Гайтански ще бъде номиниран за кандидат-депутат от партията на Ахмед Доган – „Алианс за права и свободи“ в Сливенския избирателен район, но Вълка опроверга тази информация.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.