Слави Трифонов се нанесе в ново лукс имение за 7 млн. лв.

Много пари е налял в панорамните прозорци и осветлението

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/slavi-trifonov-se-nanese-v-novo-luks-imenie-za-7-mln-lv/118128 SvobodnoSlovo.eu
Слави Трифонов се нанесе в ново лукс имение за 7 млн. лв.

Много пари е налял в панорамните прозорци и осветлението

Слави Трифонов се е нанесъл окончателно в новото си луксозно имение в тузарския квартал Бояна, купено от него още преди няколко години, след като през лятото то най-накрая било завършено.

 

5-етажната луксозна къща се намира близо до Киноцентъра и до нея се стига по частен път, заварден от охранители. Според грубата оценка на брокери, имотът струва поне 7 милиона лева. Сред екстрите й са външен басейн, автоматично ролетно покривало, барбекю зона, частен фитнес, спа отделение, парна баня, сауна, японска градина и винарна.

 

Много пари са дадени  за панорамните прозорци и осветлението, а обзавеждането е поръчвано на дизайнерски къщи в Италия и Франция и за него шоуменът е чакал повече от година.

 

 

Близки до Слави разказват, че в имението е инвестирано с цел продажба, но след като не успял да го препродаде през 2016 година,  той се отказал и започнал да го благоустроява. Луксозното жилище е със застроена площ  от 1199 кв. м., а дворът е около 2 декара. Преди около година е решил да се премести в него, след като не бил особено доволен от презастрояването на комплекса „Делта хил“ в пернишкото село Кладница, където живееше.

 

Според имотната му декларация, Трифонов притежава недвижимо имущество, влогове и акции на стойност над 20 милиона лева.

Източник: Уикенд

4 Коментара

Димитрова

преди 7 месеца

Ако снимката е на действителния имот на Слави, направо се хващам за главата. Къщата е сива грозна, неугледна, двете стълби отстрани допринасят за липсата на хармония и направо прилича но мутрокласика. За парите, които навярно притежава, Трифонов е могъл да наеме отличен архитект, който да сътвори нещо наистина оригинално и красиво. Сградата е реплика на партиен дом от осемдесетте години в окръжен център на НРБ.

Коментирай

Борис

преди 7 месеца

Учиндолецо!Къде че го носиш?Пази Боже,кьораво да прогледа и куцо да прооди!

Коментирай

BLADE

преди 7 месеца

Напълно съм съгласен с коментара на Димитрова, но тук се сещам за една моя приятелка, която казваше: "Вари го, печи го, цървулът трандафор не става." За тези, които не знаят значението на думата трандафор пояснявам, че това са кожени мъжки обувки с заострени върхове, които са особено популярни по време на Третото българско царство, когато са част от градското облекло.

Коментирай

Анита

преди 7 месеца

Ако това мрачно "жилище" е разбирането на Слави Трифонов за Щастие, мога само да го съжалявам!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.