Сюрприз: Падат визите за САЩ?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/syurpriz-padat-vizite-za-sasht/142991 SvobodnoSlovo.eu
Сюрприз: Падат визите за САЩ?

Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на САЩ обсъдиха на среща служебният министър на външните работи Иван Кондов и посланикът на САЩ в България Кенет Мертен. Това съобщи Министерството на външните работи на своята интернет страница, цитирано от БТА.

Министър Кондов е посочил, че до края на годината ще започне информационна кампания, насочена към повишаване на обществената осведоменост за Програмата за безвизово пътуване на САЩ и за разясняване на условията и процеса по кандидатстване за виза за САЩ.

Целта на кампанията е понижаване на процента на отказите, което е необходим критерий за премахване на визите най-сетне.

От страна на посланик Мертен е била потвърдена готовността на посолството на Вашингтон в София да продължава да оказва съдействие в усилията на България за включване в Програмата.

Източник: narod.bg

 

5 Коментара

Иван Пеев

11 hours before

И какво толкова с тези визи? Дайте статистика: колко души българи, от кои прослойки и колко пъти в годината пътуат до САЩ? Една цена от около 3000 USD за дву-три дневно пътуване не е по джоба на всеки. Не говоря за цената на престоя. И с визи и без визи, народът няма да хукне съм САЩ.

Коментирай

ГОСТ

10 hours before

РЕДЕТЕ СЕ ЗА ВИЗИ, РЕДЕТЕ СЕ МАЛОУМНИ ГОВЕДА! ЩЕ ЦЪФНЕТЕ И ЩЕ ВЪРЖЕТЕ В САТАНИСТКАТА ИМПЕРИЯ. ХОРАТА СЕ ВРЪЩАТ МАСОВО ОТ ТАМ, ЗАЩОТО КАЗВАТ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ПОНАСЯ, НО ВИЕ ТРЪГВАЙТЕ! КУПЕТЕ СИ ФАБРИКА НА 08.09.!!! НЕ ВИ ЛИ Е ПОНЕ МАЛКО ОБИДНО ДА ВИ ТРЕТИРАТ ПО-НИСКО ОТ НАХЛУВАЩИТЕ ОТВСЯКЪДЕ ВЪВ ФАЩ "МИГРАНТИ"?! НА КОИТО ДАВАТ ВЕДНАГА ЖИЛИЩА И ПАРИ ЗА ОСНОВНИТЕ НУЖДИ, НЕЩА, ЗА КОИТО ЧАКАТЕ С ГОДИНИ, ЗАЩОТО СТЕ БЕЛИ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИ!

Коментирай

ГОСТ

10 hours before

И НЕ СИ ОПРАВИХТЕ САЙТА, НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПУБЛИКУВА НОРМАЛНО, ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ!

Коментирай

Няма ли да има статия от елена-дебе-пепе-гунчева-герберска-пеефска-депесарска относно хомосексуалния изверг Бедрос Халваджиян?!

10 hours before

Няма ли да има статия от елена-дебе-пепе-гунчева-герберска-пеефска-депесарска относно хомосексуалния изверг Бедрос Халваджиян?!

Коментирай

огнеборец3

10 hours before

Общо-взето - нищо ново. За такива "информационни кампании" се пише от години. Но мисля, че уловката в този случай е друга: когато догодина България получи поредния отказ за включване в Програмата (със съответните обяснения защо не е включена) - за това вече ще е отговорна републиканската администрация на Тръмп. Демек, още отсега камъчките ги приготвяме за хвърляне в градинката на републиканците...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.