Тайната любовница на Копейкин му създаде сериозни проблеми

Мълвата за размера на мъжкото му достойнство е плъзнала от нея

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/taynata-lyubovnica-na-kopeykin-mu-sazdade-seriozni-problemi/111877 SvobodnoSlovo.eu
Тайната любовница на Копейкин му създаде сериозни проблеми

Мълвата за размера на мъжкото му достойнство е плъзнала от нея

Докато агитките на политическата партия "Възраждане" критикуват и заплашват хората, събрали се да гледат филм под претекст, че защитават традиционните семейни ценности и се борят срещу педофилията, 44-годишният лидер на партията Костадин Костадинов започна роман с 22-годишната Сара Бакалова.

 

Сара, която е активистка в младежката организация на Костадинов и би могла спокойно да му бъде дъщеря, е влюбена в него от година и е приела всички негови възгледи, въпреки разликата във възрастта и лицемерието му.

 

Точно както се обявява против ваксините, но самият той се е ваксинирал, против еврото, но пести в евро, и сега против разпадането на традиционното семейство, Костадинов, който е женен, започна любовна връзка с младото момиче от Неделино, което изцяло си е изгубило ума по него.

 

Метаморфозата при Сара Бакалова в последната година и половина е видима дори в профилите й в социалните мрежи. От девойката, която споделя хубави снимки с невинни текстове на български и английски език, подобаващи на възрастта й, в момента Сара бълва обиди срещу гей общността, пропагандира срещу еврото, поддържа всяка безумна акция на Костадинов, а от един момент нататък позициите й вече са допълнени с думи и изрази на руски език.

 

Снимките на момичето доскоро облечено в рокли стил принцеса вече са преобладаващо заменени в такива с традиционно български носии, както и снимки на самия Копейкин, на акциите на „Възраждане“ и на всяка тяхна противообществена проява. Сара обаче все още не е научила от любовника си, че положението й на метреса на лидер на крайна партия изисква да е малко по-дискретна и да не споделя твърде много подробности за любовния си живот, особено когато се почувства засегната.

 

Така например шегите в последния месец с размера на достойнството на Костадинов очевидно жестоко са я жегнали, защото е успяла да разкаже на други активисти в младежката фракция, че изобщо не е вярно, че му е толкова малък. Според думите й малкият Копейкин бил около 15 см. и това си било един съвсем нормален размер. А толкова конкретна интимна информация, както е ясно, бързо се разнася от уста на уста.

 

Междувременно съпругата на Копейкин – Велина Костадинова, също вече е в течение на аферата на мъжа си, което тепърва ще му създаде допълнително напрежение. Макар и брачната двойка да е официално разведена, обществена тайна е, че разводът е фиктивен, заради сделки с имоти, които Костадинов не декларира, защото се закупуват на името на жена му. Велина продължава да носи неговата фамилия, двамата живеят заедно и отглеждат децата си.

 

Синът му само 2 години по-малък от любовницата Сара, наскоро участва в масов бой, бранейки позицията срещу приемането на еврото, а баща му обяви, че се гордее с него.

На партийни събирания в родната му Варна пък Костя рекламира бизнеса на жена си – последната перла в работното й портфолио е частна детска забавачка в центъра на морската столица.

На Деня на влюбените тази година той публично й се обясни в любов, някъде около скандала със субсидиите, които сдружението на Велина взима от иначе омразната американска фондация „Отворено общество“ на Джордж Сорос и в разгара на любовната си афера с момичето от Неделино.

Източник: Уикенд,  crimesbg.com

9 Коментара

rusnak

преди 10 месеца

Уйкенд е ясно че пишат простотии, но да кажат кой размер е задоволителен за задниците им?

Коментирай

Пламен

преди 10 месеца

Костадинов върви уверено по стъпките на Сидеров - Пари, Скандали и Курви! Честито на всички НАИВНИЦИ!

Коментирай

Помнещ

преди 10 месеца

Видяхте ли кой редактор е публикувал от парцала Уикенд? Това е онази Ива Николова, квазимодото от ПИК, станала известна с метаморфозите си покрай облизването на нейния кумир Боци Банкянски. Свободно слово, веднага натирете простакесата от ПИК! Нямаме нужда да четем идиотизмите на жълтите таблоиди!

Коментирай

Незнайко

преди 10 месеца

Щом почнахте да препечатвате пасквилите и измишльотините на оня парцал И. Николова, сте станали същите мижитурки като всички останали "официозни" жълто-кафяви подлоги...

Коментирай

Васил

преди 10 месеца

А стига с тоя уй-кенд! Спирам да чета свободното ви слово. Драстично свалихте нивото. Малко ми беше кака ленче от филибето, а сега още една кака ...

Коментирай

Бай Иван

преди 10 месеца

Явно Костадинов им става все по-голям трън в очите на сороспиите и жълто-паветния планктон и не спират с опитите да го омаскарят! Така направиха и с Волен Сидеров. Използваха неговата слабост към алкохола и успяха да го отстранят с помоща на средствата за масова дезинформация! Много е тъжно, че динената кора, която му подложиха проработи благодарение на ограничеността на българина. Той се впечатлява от апартаменти, коли, любовници, а не се притеснява, когато зад тези "димки" всъщност хитреците и измамниците му крадат не милиони, а МИЛИАРДИ !!!

Коментирай

Синус Косинус

преди 10 месеца

Наистина не съм очаквал да прочета толкова тъп, посредствен текст в "Свободно слово", направо мисирско кукуригане. Ако още веднъж прочета в "Свободно слово" такава миризлива простотия, ще забравя за съществуването на този сайт.

Коментирай

DELJESU

преди 10 месеца

Излагате се,сменете си поне името на слободно слово

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.