Тайният проект „Пегас“ праща във времето пътешественици

Така и не става ясно как скъп швейцарски часовник е попаднал на ръката на древен китайски император

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/tayniyat-proekt-pegas-prashta-vav-vremeto-pateshestvenici/117736 SvobodnoSlovo.eu
Тайният проект „Пегас“ праща във времето пътешественици

Така и не става ясно как скъп швейцарски часовник е попаднал на ръката на древен китайски император

Медиите по цял свят редовно публикуват истории на хора, които твърдят, че са били в миналото и в бъдещето. Подобни разкази най-често се определят като бълнувания и измислици, но някои звучат правдоподобно. Самият факт, че присъстват редовно по страниците на вестниците, говори, че интересът към тези истории не е малък.

 

Адвокатът от Сиатъл Андрю Басиаго споделя, че когато бил дете, той и Уилям Стилингс са били

„хрононавти” в тайна програма на правителството САЩ, чиято цел са пътешествията във времето, а самата програма се нарича „Проект Пегас”. Пътешествията ставали с помощта на тайна стая за телепортация, конструирана по чертежи, открити в дома на Никола Тесла след смъртта му. Те скачали през енергийно поле в тунели когато тунелът се затвори, се оказвали на мястото на назначението.

 

Според твърденията на Басиаго, правителството на САЩ разполага с готово оборудване за телепортация от 1967 - 1968 г. и през 1970-а започва подготовката на кадри, избрани сред надарени ученици, включително него самия, за формиране на първото поколение хрононавти – пътешественици във време-пространството. При първото си пътуване Басиаго бил телепортиран в столицата на щата Ню Мексико, като останал в същия период от време. По време на обучението пътувал само по няколко часа във времето, за да свикне с усещането. Целта била да отиде до адреса на Ейбрахам Линкълн в Гетисбърг, палатката на Джордж Вашингтон по време на войната за независимост и във времето на проповедите на Исус Христос. Басиаго е убеден, че правителството искало да провери истинността на историческите разкази за тези три фигури поради тяхната важност.

 

Още по-шокиращо изявление прави Басиаго, когато твърди, че е пътувал до Марс повече от 40 пъти. Настоява, че на Червената планета живеят хора и там има подземна цивилизация. Пътувал и до бъдещето, където бил транспортиран до сграда, изработена от изумрудена и волфрамова стомана. Там той получил информация за микрофилми със знания за всички исторически събития дотогава. Андрю Басиаго е убеден, че американското правителство трябва да разкрие на хората на Земята, че извънземните отдавна са на нашата планета, като присъствието им значително се е увеличило, откакто на Земята има ядрени оръжия.

 

„В очите на извънземните цивилизации не може да има нищо по-лошо от това, което бихме могли да причиним на вселената с тези оръжия“, казва Басиаго и настоява, че в рамките на проекта „Пегас“ са разработени различни технологии – дори такива, които лекуват смятани за нелечими болести“.

 

 

В средата на юни 1950 г. на кръстовище недалеч от „Таймс Скуеър” в Ню Йорк става трагично произшествие. Кола блъска смъртоносно 30-годишен мъж на име Рудолф Фенц. Когато полицията и парамедиците пристигат на мястото, са поразени. Починалият е облечен в костюм от ХХ век. Той носи висок цилиндър, дебело палто, панталони на каре и обувки с копчета. В жертвата е открито писмо, датирано от 1876 г., 70 долара и визитни картички.

 

Разследването изненадва още повече. То установява, че Рудолф Фенц изчезва през 1876 г. при загадъчни обстоятелства. За последен път е видян, когато излиза на разходка, след която не се връща: Това е цели 74 години преди инцидента на „Таймс Скуеър”. Описанието на изчезналия човек от 1876 г. напълно съвпада с външните белези на жертвата на автомобилната катастрофа в Ню Йорк през 1950 г. Всички факти навеждат полицаите на мисълта, че става дума за пътешественик във времето. Но този извод не е отразен в официалните отчети, а делото на Рудолф Фенц се смята за неразкрито.

 

Друг пример за подобно „пътешествие” идва от Китай. През декември 2008 г. китайски археолози отварят огромната гробница на императора Си Цин, която в продължение на 400 г. е недокосвана. Когато учените премахват слоя пръст около ковчега на императора, се натъкват на швейцарски съвременен часовник с формата на пръстен, гравюра на капака и стрелки, спрели на 10.06 часа. Няма обяснение за присъствието на съвременен часовник в гробницата.

Източник: Уикенд

3 Коментара

Глас от народо

преди 1 месец

Това с швейцарският часовник направо изби рибата. Никъде в сериозните научни публикации не се споменава подобен факт.

Коментирай

Вече всичко ми е ясно!

преди 1 месец

Явно, Басиаго е видял в бъдещето една голяма просперираща държава, която не е била САЩ. Ето защо американците ненавиждат Русия и сега правят всичко възможно да променат бъдещето.

Коментирай

онуфри

преди 1 месец

... и защо в т.нар. бъдеще ще има архиви с микрофилми? Тези не се ли дигитализират? Или за човека от 60те разбиранията за дигитализация са били толкова ограничени, че си ги е обяснявал като микрофилми. Иначе няма смисъл. Тъпото е също, че земята се върти около слънцето, а слънцето около центъра на галактиката и всичко се движи. Така, че за да се придвижиш във времето, трябва да се придвижваш и из космоса, иначе може да се шибнеш или в средата на някоя звезда, или в космическия вакуум или в черна дупка... Тая работа не е като оная...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.