У нас, все още ли желаете да сме като в Европа?

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/u-nas-vse-oshte-li-zhelaete-da-sme-kato-v-evropa/6797 SvobodnoSlovo.eu
У нас, все още ли желаете да сме като в Европа?

Запомнете този ден!

Вчера двете основни колони, на които се крепи измислената криза с епидемията, САЩ и ЕС, обявиха официално, че всеки, който няма трета доза, не се води ваксиниран.

Като не слушате, така е!

В ЕС това все още се отнася само до туризма, но на всеки с очи и уши е ясно, че поетапно ще се внедри навсякъде.

В САЩ официално заявление на престъпника срещу човечеството Фаучи постави милиони в списъка на неваксинираните.

Какво означава това?

1. Че числото на неваксинираните по смисъла на ДД (със съответната поред доза, предварително определена от щабовете) ще се увеличи, което ще оправдае замислените затваряния на неваксинираните, тъй като непрестанно техния брой ще остава константа. Много е просто - Доза, но след нея се обявява, че тя не стига и ако нямаш нова доза, ти си блокиран в къщи! Елементарно е.

2. Че числото убедени противници на ваксините ще расте право пропорционално, защото към предварително знаещите, че тези ваксини са отрова и смърт, ще се присъединяват непрекъснато хора, които сами преживяват последствията им или са свидетели на последствия у други хора около тях.

3. Че България все още има шанс да се спаси централно преди да влязат в сила замислените фашистки стъпки по подобие на Австралия и Австрия (сега е лесно на всеки, който не знае защо веднъж казваме Австралия, а веднъж Австрия, разлика сега няма). Защото новините отвън и събитията с ваксините могат да помогнат на много хора да схванат замисленото и да се спасят от смъртоносната спирала.

4. Че радостта на новата висша класа "алафучеджиевон" беше кратка. Много скоро те ще водят официално със сертификатите неваксинирани и за да влязат в мола на топло и празно от плебеите, ще трябва нова доза.

Руската федерация върви уверено по стъпките на своите англо-саксонския приятели. Там сертификатът скоро ще стане официален документ за самоличност. Лекарският им фашистки централен грозд предвижда освен постоянни дози от тези ваксини и задължително ваксиниране на преболедувалите от това и с противогрипни ваксини. Така да се каже, ако не успее да ви убие вируса, непременно ще се направи всичко възможно да ви убие или осакати ваксинационния календар.

У нас, все още ли желаете да сме като в Европа?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.